Get Owned 2017 start NU

Get Owned 2017. Misschien heb je er eerder al over gelezen op onze site, maar gisteren verscheen de officiële trailer online. Wij hebben maar één woord voor de trailer WOW. Vanaf 20 maart zijn er video’s te zien op het kanaal en één ding is zeker.. wij kunnen niet wachten tot dat er gepost gaat worden op dit kanaal.

Wie ownt iedereen?
Het kanaal van Get Owned staat in het teken van gamen. Maar is het dan ook leuk als je niet van gamen houdt? Jazeker. Het kanaal bestaat niet alleen uit gaming maar ook uit real life games. Naast games, komen er ook vlogs online. Zo kan jij een exclusief kijkje krijgen van jouw favoriete YouTuber. Het kanaal is dus voor iedereen leuk om te volgen. Wie de games en challenges het beste uitvoert wint Get Owned 2017. Ownen je iedereen of ga je met lege handen naar huis..

Jouw favoriete YouTubers in één huis
In de big ass mansion verblijven zes YouTubers: Cromotag, Acid, Fifalosophy, Gio, Hanwe en Dodo. Naast de zes YouTubers doen er ook nog vier andere jongens mee. Deze zijn geslecteerd bij de voorrondes. Elke week worden er vier verschillende video’s geplaatst op het kanaal van Get Owned. Op maandag zijn er real life games te zien, op donderdag Game Play Challenges, op zaterdag Game Play XL en last but not least op zondag een Get Owned vlog. Abonneer op Get Owned en zet 20 maart NU in je agenda. WE CAN’T WAIT.

typingcheers-to-the-weekend