13 Reasons Why komt met een tweede seizoen

Eerder schreven wij al over de hit serie 13 Reasons Why. Wij dachten dat er geen vervolg zou komen van deze spannende serie, maar niets is minder waar. Gisteren kondigde Netflix een teaser aan en het beloofd spannend te worden.

Hit serie
We kunnen wel zeggen dat deze serie echt een hit is. Niet alleen in onze omgeving heeft iedereen het erover maar ook de media besteed veel aandacht aan de serie. De serie kreeg niet alleen maar positieve reacties. Er is namelijk een gewelddadige verkrachtingsscene te zien in de serie. Netflix heeft dit goed opgelost door voordat je de aflevring start hier een waarschuwing over te geven.

Selena rocks
Ook in seizoen 2 zal Selena Gomez nog steeds de uitvoerend producent blijven. In een interview vertelt Selena dat er nog veel meer verhalen zijn om te vertellen over alle personages. Ook Katherine Langford, die Hannah Baker speelt, vertelt over het tweede seizoen dat er duidelijk nog meer verhalen om te vertellen zijn. “Het zou super cool zijn om dit verhaal verder te vertellen. Er zijn aan het eind van het seizoen zoveel cliffhangers.” De verwachtingen zijn dat seizoen 2 in het voorjaar van 2018 verschijnt. WE CAN’T WAIT.

Bron foto: Netflix

my wayDani Hagenbeuk