14 mei de dag van alle moeders; Moederdag

Het is weer bijna moederdag. Dit vieren we met zijn alle op zondag 14 mei. De dag van alle moeders. Alle moeders zetten we op 14 mei even extra in het zonnetje. Ze verdienen het allemaal. Soms is het erg lastig om het juiste cadeautjes te vinden, daarom geven wij jou hieronder wat leuke ideetjes voor moederdag. 

Moederdag ontbijt
Sommige vinden een cadeau alleen kopen niet leuk. Als je dan liever iets wilt doen of maken is een ontbijt op bed erg geschikt en heel leuk. Het is natuurlijk ook een soort traditie. Als je het leuk vindt kan er natuurlijk altijd nog een extra cadeautje bij. Terwijl je moeder slaapt kan jij alvast aan de slag met je gezin om jouw moeder extra te verwennen.

Knutselen
Alle moeders vinden een zelf gemaakt en bedacht cadeautje natuurlijk leuk. Als er veel moeite voor wordt gedaan, is zo’n cadeautje extra leuk. Daarom zijn moeders dol op een zelfgemaakt cadeautje. Dus begin snel met knutselen!

Iets leuks doen
Moeders houden ervan om iets leuks te gaan doen met het gezin of met jou alleen. Je kan je moeder bijvoorbeeld meenemen voor een lunch of een high tea. Moeders houden van lekker eten en drinken. Lekker een dagje weg. Zeker een goede tip! 

Lezen
We weten het allemaal, moeders houden nou eenmaal van boeken of tijdschriften lezen. Verras je moeder met een leuk boek dat ze al leest. Bijvoorbeeld een boek dat meerdere delen of hoofdstukken heeft. Of misschien een tijdschrift zoals de Linda of de Wendy dat je moeder graag leest.

Joy
Hey heb jij het al gezien? Joy van het kanaal BeautyNezz heeft een leuke video gemaakt over moederdag. Ze vertelt in deze video over haar cadeautips en hoe ze het maakt en heel leuk inpakt. Super leuk bedacht en gemaakt Joy! 

Get Owned 2017Creators FC