15 vragen aan Matthy (Fifalosophy)

Matthyas het Lam, 21 jaar en ook wel bekend door zijn kanaal Fifalosophy. Het kanaal van Matthy heeft ruim 435.000 abonnees. Zijn best bekeken video is de crossbar challenge. Het kanaal van Fifalosophy staat in het teken van Fifa en voetbal en zijn video’s worden allemaal met veel humor gebracht. Lees nu snel het interview met hem!

Wie kent jou het beste?

Mijn lieve moedertje

Wat is jou slechtste eigenschap?
Ik heb geen slechte eigenschappen!

Waar ben je het meest trots op?
Mijn kleine broertje Ezra! Maar daarmee zou ik mijn andere 2 broertjes te kort doen.

Waar ben je het meest bang voor?
Dat er mensen die heel dicht bij me staan komen te overlijden.

De laatste keer dat ik heb gelogen..
Bij de vraag of ik slechte eigenschappen heb.

Als je een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?
Korfbal. En op zich zou ik voetbal ook wel leuk vinden.

Liefde voor altijd of geld?
Alleen maar liefde.

Je heb onbeperkt geld voor één dag, wat zou je doen?
Ik zou echt alles bestellen via internet wat ik maar kan bedenken en dan de dag erna kijken wat de reactie van de pakjesman is als er 500 pakketjes op mijn adres moeten worden afgeleverd.

Als je op alle plekken van de wereld een feest zou mogen geven, waar zou je dan een feest geven
In de tuin van Enzo Knol. (grapje)

Het meest awkward moment in mijn leven was…
Ik was op de middelbare een hele brave jongen, maar op een keer was ik schijnbaar flink irritant bezig in de ogen van een leraar en die zei dat ik moest nablijven. Toen moest ik midden in de klas huilen, als 13-jarige…. Geen idee of het het meest awkward moment is uit mijn leven maar nu ik er zo aan terug denk was het wel erg pijnlijk hahaha.

Het laatst afgespeelde nummer op mijn telefoon…
Hahaha mijn laatst afgespeelde nummer op Spotify is van Joost (eenhoornjoost) – Studio 100

Hoe ziet de perfecte pizza eruit?
Een goede hoeveelheid deeg met een flinke lading vlees. Het liefste shoarma.

Welke andere YouTuber vind je tof?
Ik vind de F2 – Freestylers op het moment erg gruwelijk. Ze zijn gruwelijke freestylers, maar hebben ook een zieke traptechniek. En ze combineren dit vaak met creatieve concepten en spelen ook vaak goed in op de hypes, waardoor echt elke video origineel is.

Hoe zou je album heten als je een artiest was?
Mijn gevoel voor ritme is zo dramatisch dat ik het album “Uit de Maat(thy)” zou noemen.

Laatste foto die ik verstuurd heb?
Dat is deze foto. Ik ben net bij de kapper geweest en iemand vroeg hoe het nu zat dus ik stuurde een foto. De reactie die ik hierop trouwens kreeg was “wow enge ogen.

matthy


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

joey craigraoul