3 Instagram accounts om NU te volgen

Scroll jij ook eindeloos op Instagram? Strooi jij ook met likes, maar wil je nu graag wat nieuwe accounts volgen? Dan hebben wij vandaag voor jou drie accounts om nu te gaan volgen.

Fetching_tigerss
Toen wij dit account voor het eerst zagen keken we onze ogen uit. WAUW. De maker van dit account, Annegien, maakt werkelijk de mooiste creaties van haar foto’s. Er zit zoveel creativiteit in. Wat ook leuk is, is dat Annegien vaak in haar Instastory laat zien hoe de foto eerst was en hoe de foto na het bewerken is, werkelijk bi-zar.

Find your fire ⚡️

A post shared by Annegien (@fetching_tigerss) on

Queenofjetlags
Noor, de eigenaresse van het account queenofjetlags, weet werkelijk van iedere foto een sprookje te maken. Je kan Noor ook wel kennen van de vlogs van Monica Geuze, maar zij heeft zelf ook een tof YouTube kanaal. Haar foto’s kloppen altijd tot in de puntjes en met haar schattige dochtertje Oliva laat ze alle harten smelten.

Louisvanbaar
We kennen allemaal de vette foto’s op het account van Martin Garrix. Maar de fotograaf achter deze foto’s heeft zelf ook een kanaal die we jullie niet willen onthouden. Elke keer kijken we weer onze ogen uit, wat een talent heeft deze jongen. Dit is typisch een gevalletje van een foto zegt meer dan duizend woorden.

Back on the road this week ✨

A post shared by Louis van Baar (@louisvanbaar) on

Monica Geuzemartin garrix