3x bijzondere accounts om te volgen op instagram

Wij hebben voor jullie drie bijzondere Instagram accounts verzameld om te gaan volgen. De accounts zijn heel verschillend en hebben alle drie iets bijzonders waardoor ze zeker de moeite waard zijn om te volgen.

Paperboyo
Paperboyo is één van de tofste Instagram accounts die wij tot nu toe hebben gezien. De man die dit Instagram account beheert, Rich McCor, weet doormiddel van stukjes papier een hele andere dementie aan foto’s te geven. Hij geeft foto’s een totaal andere betekenis. De wereld ziet er heel anders uit vanuit Rich zijn ogen. Zoals zijn biografie op Instagram ook beschrijft: ‘Transforming landscapes wherever I go’. Check zeker zijn account.

Paola_Antonini
Wanneer je de prachtige Paola Antonini haar Instagram bekijkt, zie je een meisje met een glimlach van oor tot oor. Na een ernstig ongeluk heeft zij haar been verloren, maar Paola laat zich hierdoor niet uit het veld slaan. Na haar ongeluk is ze haar leven nog meer gaan waarderen. Op haar account laat ze zien hoe haar dagelijks leven eruit ziet. Uit haar foto’s kan je een duidelijke boodschap halen. Je leven hoeft niet op te houden na een tegenslag maar haal alles uit het leven wat er in zit. Wij zijn fan!


Beautiful destinations
Voor de mooiste reisfoto’s ooit moet je zeker account beautifuldestinations volgen. Het account heeft ruim 7 miljoen volgers en dat hebben ze zeker verdiend. Het account is nu voor het eerst op zoek naar nieuwe werknemers en wie zou hier nou niet willen werken? Het account reist de hele wereld over. De foto’s zijn gemaakt op manieren hoe je de wereld nog nooit hebt gezien. Wij zouden zeggen, bekijk nu het account en beoordeel het zelf.


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

raoul