3x YouTube Nederland

Afgelopen week is er veel gebeurd in YouTube Nederland. Wij brengen je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelen. Wisten jullie bijvoorbeeld al dat Concentrate een nieuw kanaal start?

Velvet
Wie kent het kanaal Concentrate nou niet? Maar wisten jullie al dat zij nu ook een nieuw kanaal starten? Ja, je hoort het goed. Het nieuwe kanaal ‘Velvet’ staat in het teken van fashion, lifestyle, beauty en entertainment. De host van dit kanaal zullen niet geheel onbekend zijn: Bibi breijman, Sophie Milzink, Fred van Leer en Lizzy van der Ligt zijn de gezichten van dit kanaal.

Anna Nooshin en Lil’ Kleine
Voor de serie ‘Yes Man’ van Anna Nooshin schildert Lil’ Kleine haar in lingerie. De twee hebben elkaar nog nooit ontmoet maar gaan zo relaxed met de situatie om dat het heerlijk is om naar te kijken. De twee kletsen gezellig terwijl Lil’ Kleine Anna naschildert. Of hij goed kan schilderen? Dat moet je snel checken.

Nieuwe clip
Op 19 mei kwam de nieuwe clip van Ruben Annink en Teske uit. Teske is inmiddels aan het uitgroeien tot een grote zangeres in Nederland. En ook dit nummer is weer heerlijk. Een aantal reacties? ‘Zomerhit van 2017’, ‘Ruben Annink is zo’n onderschatte artiest’ en ‘heel mooi liedje en Teske echt heel mooi gezongen heel veel hartjess’. Dit zegt genoeg toch? Luister het nummer gauw!

dronesYouTube & muziek