4 x groeps-YouTube-kanalen die je moét kennen

De groeps-YouTube-kanalen StukTV en DagelijksHaaDee kennen we natuurlijk allemaal. Maar zijn jullie ook bekend met deze kanalen? Wij hebben een lijstje gevormd met een aantal YouTube-kanalen die iedereen moet kennen. Lees snel verder want deze wil je niet missen!

Concentrate

Dit kanaal moét je kennen: Concentrate, het kanaal waar bekende YouTubers samen komen om de meest vette video’s te maken. De video’s  zijn geweldig en dan ook nog eens onze favoriete YouTubers samen. ‘Zie ze liegen’ heb je vast een keer voorbij zien komen bijvoorbeeld. Hierbij worden onder andere bekenden Nederlanders, YouTubers en Instagrammers ondervraagd en gecontroleerd of zij de waarheid spreken.

Ponkers

Martijn + Jesper + Noah = Ponkers. Eigenlijk is het gewoon een groep boys die samen de gekste dingen doen. De hilarische parodies die viral gingen zoals: ‘Praat Amsterdams met me’, ‘Drank en Drugs’ en ‘4x duurder’ zijn van deze drie boys: Ponkers. Ze maken niet alleen parodies, maar uploaden ook wekelijks video’s. Check hieronder bijvoorbeeld een van de ‘Overleven Zonder Geld’ afleveringen.

Girlysblog

Jade en Gina vormen samen Girlysblog. Samen doen de twee meiden de leukste challenges en maken zij toffe video’s voor al hun girlys. Op hun kanaal zijn allerlei verschillende video’s te vinden zoals challenges, vlogs, maar ook sketches. Hebben jullie de video gezien dat Jade en Gina een reusachtige ‘ICE CREAM SUNDAE’ maken? Check ‘m hieronder.

Supergaande

Ook het tweetal Supergaande mag niet ontbreken in dit lijstje. Nesim en Qucee maken een geweldig duo die samen super grappige video’s plaatsen op hun kanaal. Ze werden bekend door de video’s waarin ze mensen op straat in verschillende steden de meest persoonlijke vragen stellen en waar vrijwel altijd juicy antwoorden uitkomen. Supergaande maakt al voor een lange tijd nieuwe soort video’s zoals: ‘Foute Matties’. Al gecheckt? Hieronder een aflevering waarbij Donnie bij de Febo ‘aan het werk’ wordt gezet.

pexels-photo-544963vicko-mozara-324955-unsplash-1