5 tips ter voorbereiding op het festival seizoen!

Het festivalseizoen is weer in zicht (en VEED Fanday natuurlijk). Wij hebben er ontzettend veel zin in! Hoe bereid je je nou het beste voor op een festival? Wij geven je een aantal tips.

  1. Haal je kaarten op tijd, op = op (of ticketswap gezeik)
   Dit is natuurlijk een van de belangrijkste dingen, maar ook een handige tip. Met muziek festivals heb je vaak te maken met early-bird tickets. Mensen die er als eerste bij zijn krijgen dan goedkope kaartjes. VEED Festival draait het even om! Daarom worden de kaarten nu voor goedkoper verkocht. Wacht niet te lang met tickets kopen, als tickets uitverkocht zijn, kan het je namelijk veel moeite kosten om alsnog aan een kaartje te komen.
  2. Zorg dat je het programma kent
   Vaak is er een line-up bekend van een festival. Het is dus handig als je voorbereid naar het evenement gaat. Meestal is de line-up de reden dat je naar het evenement gaat, maar kijk ook eens verder dan je favoriete artiesten/YouTubers. Wat is er nog meer te doen tijdens het evenement? Wist je dat het programma van de fanday op de website staat?
  3. Prepare ya self!
   Festivals kunnen heel erg verschillen. Voor VEED Festival moet je je natuurlijk anders voorbereiden dan voor music festivals. en Leuke outfit, check. Schoenen die vies mogen worden, check. Wees voorbereid! Dat is een tip die wij jou mee kunnen geven. Voor bijvoorbeeld VEED Festival, kunnen we je garanderen dat het een drukke, maar heel gezellige dag gaat worden.
  4. Weet de regels
   Het zou zonde zijn als je geen toegang krijgt tot het evenement omdat je je niet aan de regels houd. Soms ken je de regels van een evenement niet. Lees daarom voor vertrek nog even de huisregels van het evenement.
  5. Zorg voor een safe-money plek
   De binnenkant van je schoen misschien of je BH for the ladies. Zakkenrollers zijn vaak actief tijdens grote evenementen, laat ze jouw dag niet verpesten en zorg daarom dat je je geld op een makkelijke plek bewaart. Het zelfde geld voor waardevolle spullen, als je weet dat er geen kluisjes zijn, laat die dan ook vooral thuis.Hieronder een video waarin je ziet hoe zakkenrollers te werk gaan en hoe jij je er tegen kan beschermen!


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

lonerchecklist