5 ingrediënten voor het ultieme watergevecht

De zomervakantie is vanaf deze vrijdag ook voor de rest van Nederland begonnen. De temperaturen blijven stijgen en dat betekent: tijd voor waterpret. Ben je benieuwd naar een aantal tips om een onvergetelijk watergevecht te houden? Lees dan snel verder!

Waterpistolen

Hier begint het natuurlijk. Een goed watergevecht gaat niet zonder een waterpistool. Tegenwoordig zijn er honderden verschillende waterpistolen met ieder zijn eigen voordelen. Wat ze allemaal gemeen hebben? Iemand vanuit de verte HE-LE-MAAL nat spuiten en dat is waar je uiteindelijk voor gaat bij een watergevecht.

Waterballonnen

Waterballonnen betekent ook echt waterpret. Vul een aantal waterballonnen en neem ze mee naar je watergevecht en kijk hoe ver jij je waterballonnen gooit (en wie je ermee raakt natuurlijk :p). Dat waterballonnen voor echte zomerpret zorgen blijkt wel uit de video van Prankster van vorig jaar. Zij gingen namelijk met 1500 waterballonnen de trampoline op!

Tuinslang

Een watergevecht in de achtertuin? Neem dan de tuinslang erbij. Dat scheelt vullen en… daar kom je ook super ver mee, soms zelfs METERS. Vaak hebben ze verschillende standen en dat is ideaal wanneer je iemand echt doorweekt wil maken. Mocht het nou echt súper heet zijn kan je de zachte stand gebruiken om allemaal eens even goed af te koelen. Dit doe je natuurlijk als jullie allemaal zo snel zijn als ninja’s en niemand elkaar raakt.

Waterflessen

Heb je geen tuinslang, waterballonnen of waterpistool in huis? Neem dan gewoon een paar lege flessen, vul ze met water en voilà: je zelfgemaakte waterpistool. Haal de dop er af en het watergevecht kan beginnen. Wat je ook kan doen is een gaatje prikken in de dop, als je dan in de fles knijpt komt er echt een straal en dus het waterpistool effect.

Emmers water

Val je iemand van achter aan en heb jij een emmer water? Dan heb jij het watergevecht gegarandeerd gewonnen. Diegene wordt sowieso helemaal doorweekt. En een watergevecht voor jonge kinderen? No way! Een watergevecht is zo leuk als je het zelf maakt, voor jong en oud.

pexels-photo-1040159netflix