7 tekenen waardoor je weet dat je weekend super wordt!

Het weekend staat weer voor de deur! We weten allemaal wel een paar dingen te noemen waaraan je kunt weten dat je weekend lit wordt! Zo niet? Dan hebben wij er hier een paar voor je op een rijtje gezet.

 1. PARTY IN THE HOUSE
  Je gaat naar een feestje of je geeft een feestje. Dit dé ideale manier om een normale weekeinde om te laten slaan in een weekend die legit is!
 2. Meeting up with bae
  Dit is misschien wel een van de leukste dingen die je in het weekend kunt doen: Je hebt een date! Misschien met een nieuwe lover of voor je 2 years anniversary.
 3. Shop till ya drop
  En dan met je ouders. Wie houd hier niet van? Shoppen met je ouders, dat betekent veel kleding kopen zonder dat het jou wat kost. Ook leuk is natuurlijk een dagje de stad in met vrienden!
 4. B-day!
  It’s your birthday! Moeten we hier nog iets over zeggen? We all know dat je weekend niet meer stuk kan wanneer je jarig bent. Enjoy!
 5. Sunshine °C
  Als het weerbericht een keer positief is! Dat is de basis van een goed weekend, can we agree on that one?
 6. Home alone
  YES! Eindelijk een keer home alone. Dit is zeker een teken dat je weekend té gek wordt! Begin alvast maar te plannen met wat je gaat doen wanneer jij de man of vrouw des huizes bent voor 2 dagen.
 7. Ain’t got no time
  Dit is het ultieme teken: Je agenda staat helemaal vol met plannen voor het weekend en je hebt geen tijd meer voor andere dingen. Je weet het, het is tijd voor het weekend!

Cheers to the freaking weekend!


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

get-owneddrake