Achter de schermen bij VEED

Achter de schermen bij VEED zijn wij de hele week heel druk bezig met allerlei voorbereidingen. Om VEED 2017 zo leuk mogelijk te maken moet er natuurlijk heel veel geregeld worden. Op dinsdag komen wij met z’n alle samen om te overleggen en met iedereen samen te werken, want iedereen heeft een eigen taak maar uiteindelijk werken we allemaal voor hetzelfde doel: VEED 2017. Vandaag nemen we jullie mee achter de schermen.

foto5

Een VEED day, hoe ziet dit er uit? We beginnen s’ochtends om half 10 en dan start de meeting. Er worden ideeën besproken, af en toe wat gediscussieerd maar er wordt ook gelachen. De sfeer bij VEED is heel gezellig maar wel serieus wanneer het moet natuurlijk!

 

Na de meeting, gaat iedereen aan de slag. Elk persoon heeft zijn of haar eigen taak in het team. We kletsen af en toe wat, drinken veel koffie en thee en dan is het tijd voor LUNCH! Op VEED dag hebben we altijd speciale lunch, dit keer is het SUSHI!!

foto-2

Na de lunch gaat iedereen weer aan het werk. Wat we allemaal bespreken blijft natuurlijk nog even een geheim, maar we kunnen wel verklappen dat er heel veel leuks aankomt en dat VEED 2017 top wordt!

 

telefoonkelvin