Ask The Instagram Fan: @beautyynezzzz

In Ask The Instagram Fan vragen wij fans van verschillende YouTubers dingen over hun fanaccount. Wij stellen ze vragen over het runnen van een fanaccount, de apps die ze gebruiken bij het editen en de ideeën voor hun edits. Deze week is @beautyynezzzz aan de beurt. Rosan is 14 jaar oud en dol op Beautynezz. Wat zal Rosan geantwoord hebben op onze vragen? Lees snel verder!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik maak graag edits voor Joy en ik probeer elke dag een edit online te zetten. Als ik thuiskom uit school maak ik altijd een edit. Ook vind ik het super leuk om musical.ly’s te maken.

Wanneer is je fanaccount opgericht?
Ik ben begonnen met mijn fanaccount op 22 juli 2015, dus ik heb mijn account al heel lang!

Wat was jouw reden om een fanaccount te beginnen?
Ik zag hoeveel moeite Joy altijd voor haar fans deed en ik wilde iets terug doen, daarom begon ik een fanaccount. Ik had echt nooit gedacht dat ik zover zou komen!

Wat vinden de mensen om jou heen ervan dat jij een fanaccount van Beautynezz hebt?
Eigenlijk weet bijna niemand ervan behalve mijn familie. Ik heb het mijn vriendinnen niet verteld omdat ik bang ben dat ze het niet leuk vinden. De mensen die het wel weten vinden het super leuk!

Hoe kom je op de ideeën van je edits?
Ik probeer steeds iets nieuws te verzinnen, en meestal probeer ik gewoon iets uit en kijk ik of het leuk is. Soms vraag ik ook aan mijn volgers of ze leuke thema’s weten.

Welke programma’s/apps vind je fijn om te gebruiken bij het editen van de posts?
Ik gebruik het liefst Picsart, Phonto en Line Camera. Met Picsart knip ik bijvoorbeeld een foto van Joy uit en dan plak ik het op een leuke achtergrond. Met Phonto zet ik er een leuke quote bij en met Line Camera kan je er nog een extra glitterlijntje omheen maken.

Hoeveel tijd besteed je aan het uitzoeken en het bewerken van de juiste foto voor op je fanaccount?
Met het uitzoeken van een foto besteed ik niet zoveel tijd, ik vind namelijk alle foto’s leuk en ik kan ze allemaal gebruiken voor een edit. Als ik een edit maak ben ik  zo’n halfuurtje bezig, soms een uur als het een wat moeilijkere edit is, maar ik vind het super leuk om te doen!

Hoe onderscheid jij je ten opzichte van andere fanaccounts?
Ik probeer origineel te blijven en nieuwe ideeën te bedenken, en dat vinden de meeste volgers ook leuk aan mijn account.

Noem een aantal dingen die je geweldig vindt aan Beautynezz.
Ze is super vrolijk, en dat maakt me gewoon heel erg blij. Ze heeft me geholpen in moeilijke tijden met haar video’s en ze verrast super veel fans wat ik heel lief van haar vind. Ze steunt het goede doel, is super aardig, en maakt hele leuke video’s. Zo kan ik nog veel meer opnoemen haha.

Noem jouw top 3 favoriete video’s van Beautynezz.
Mijn favoriete video is : Vlog super leuke week, omdat ik er zelf in voorkom en ik kijk de video heel vaak terugkijk.
Mijn tweede favoriet is: Mijn broer doet mijn make-up. Ik vind het echt een super grappige video om te kijken en ik moet er altijd heel erg om lachen.
Mijn derde favoriet is: Morning routine 2017. Ik hou zo veel van Joy’s morning routines, ze zijn heel leuk om te kijken!

Wat vind je het leukste aan het runnen van een fanaccount?
Ik kan mijn creativiteit er heel goed in kwijt, en mijn volgers geven altijd lieve reacties en dat is echt super leuk! Het leukste vind ik de edits maken en het supporten van mijn idool.

Wat is het leukste/mooiste dat een fanaccount jou heeft opgeleverd?
In 2015 kwam Joy mij thuis verrassen voor een verrassingsvideo omdat ik een fanaccount had. Dat kan ik nog steeds niet geloven, het was echt de beste dag van mijn leven. Dit jaar ben ik zelfs genomineerd geweest voor beste fanaccount echt zo gaaf! Ook heb ik heel veel vriendinnen leren kennen door mijn account, en sommige zijn zelfs mijn beste vriendinnen geworden.

Wat zijn je toekomstplannen met je fanaccount? Wat hoop je te bereiken?
Ik hoop dat Joy en mijn volgers het nog steeds leuk vinden over een paar jaar, dat vind ik het belangrijkste.

Wat zijn jouw gouden tips voor het oprichten en runnen van een goed fanaccount?
Gewoon doen wat je leuk vindt! Wees origineel en probeer gewoon iets nieuws, en trek je niks aan van haters, je kunt nooit iedereen blij maken. Zolang je het zelf maar leuk vindt. Dan zul je zien dat mensen het ook leuk gaan vinden. Er is altijd wel iemand die het niet leuk vindt!

latooy-fan-fotobeautynezz