Ask the Instagram Fan: @Foreverbeautynezz

In onze nieuwe categorie Ask The Instagram Fan vragen wij fans van verschillende YouTubers dingen over hun fanaccount. Wij stellen ze vragen over het runnen van een fanaccount, de apps die ze gebruiken bij het editen en de ideeën voor hun edits. Deze week is @Foreverbeautynezz aan de beurt. De 14-jarige Lisa is groot fan van Joy en heeft runt nu al 2,5 jaar een fanaccount van Joy. Wat zal ze  geantwoord hebben op onze vragen? Lees snel verder!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Shoppen, zwemmen, fotograferen en editen natuurlijk! In het weekend spreek ik het liefst af met mijn internetvriendinnen. Omdat we zo ver van elkaar af wonen en elkaar niet zo vaak zien is dit extra leuk!

Wanneer is je fanaccount opgericht?
Rond augustus 2015, helaas weet ik niet de precieze dag.

Wat was jouw reden om een fanaccount te beginnen?
Joy is al heel lang een hele grote inspiratiebron voor mij. Ze heeft mij ontzettend geholpen in moeilijke tijden. Toen ik een keer een fanaccount van een andere YouTuber voorbij zag komen, vond ik dat heel leuk. Daarom bedacht ik dat ik dit ook voor Joy wilde maken. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik dit account heb aangemaakt.

Wat vinden de mensen om jou heen ervan dat jij een fanaccount van Beautynezz hebt?
Wel leuk volgens mij! Mijn ouders wisten al lang dat ik een fanaccount had. Ik heb ze het echt laten zien voor de VEED nominatie! Nu vraagt mijn moeder soms nog wel is of ik een video wil laten zien, dat vind ik heel cute haha! Mijn vrienden vinden het volgens mij ook wel leuk. Door Joy heb ik veel vrienden ontmoet en met hun kan ik uren praten over Joy en onze fanaccounts.

Hoe kom je op de ideeën van je edits?
Ik bedenk ze meestal zelf! Ook volg ik natuurlijk andere fanaccounts waar ik weleens inspiratie uithaal. Al vind ik het nadoen van iemand anders not done. Daarom probeer ik er altijd mijn eigen twist aan te geven.

Welke programma’s/apps vind je fijn om te gebruiken bij het editen van de posts?
Voor mijn video edits gebruik ik final cut pro. Dit is een betaald programma. Een fijn gratis programma is iMovie! Voor mijn normale edits gebruik ik Bazaart en Line Camera.

Hoeveel tijd besteed je aan het uitzoeken en het bewerken van de juiste foto voor op je fanaccount?
Ongeveer 3/4 uur per edit.

Hoe onderscheid jij je ten opzichte van andere fanaccounts?
Oeh dat vind ik een lastige vraag haha! Ik denk toch door mijn video edits, hier wordt altijd ontzettend positief op gereageerd.

Noem een aantal dingen die je geweldig vindt aan Beautynezz.
Eigenlijk alles. Ze is zo aardig, oprecht en lief. En super creatief! In haar video’s heeft ze altijd leuke originele ideeën, dat vind ik heel leuk om naar te kijken!

Noem jouw top 3 favoriete video’s van Beautynezz.
Dit vind ik erg lastig. Ik vind Joy’s video’s uit Amerika super! Ook de video’s waarin ik haar meet vind ik heel leuk, niet omdat ik er zelf inzit maar omdat ik dan altijd die herinnering terug kan kijken!

Wat vind je het leukste aan het runnen van een fanaccount?
Dat je dingen over je idool kan posten en je zo ook andere fans kan ontmoeten! De sfeer is altijd enorm leuk en mensen zijn altijd heel lief. Dat maakt mij enorm blij.

Wat is het leukste/mooiste dat een fanaccount jou heeft opgeleverd?
Ik denk toch wel de meetings! De momenten dat ik Joy heb ontmoet zijn mij enorm dierbaar. Ook vond ik de VEED nominatie heel leuk.

Wat zijn je toekomstplannen met je fanaccount? Wat hoop je te bereiken?
Ik wil vooral lekker door blijven gaan zoals ik het nu doe. En natuurlijk Joy nog vaker zien zou mij ook heel leuk lijken. Verder hoop ik dat ik andere meiden of jongens wat minder onzeker kan maken. Ik ben zelf ook onzeker geweest en het lijkt mij heel fijn om anderen hierbij te helpen.

Wat zijn jouw gouden tips voor het oprichten en runnen van een goed fanaccount?
Vooral veel experimenteren. Je edits hoeven niet meteen perfect te zijn! Het belangrijkste is vooral veel plezier hebben.

rosan-jansen-beautynezzpeople-mother-family-father