De vetste videoclips van augustus check je hier

De maand augustus is weer voorbij gevlogen. Deze maand brachten verschillende artiesten weer een nieuwe clip uit. Omdat de maand bijna om is  heben wij de vetste videoclips van augustus op een rij gezet. Welke is jouw favoriet?

Famke Louise – Ben Je Down
De lijst is natuurlijk niet compleet zonder Famke Louise. Elke keer komt zij weer in de trendinglijst van YouTube binnen met een nieuw nummer die viral gaat. Deze clip speelt zich af in een soort Western thema  met cowboys. Ook zie je Famke op een paard en een rodeo stier. Wat voor cijfer geven jullie deze nieuwe clip van Famke?

Drake – In My Feelings
De clip van het nummer ‘In My Feelings’ is inmiddels al meer dan 90 miljoen keer bekeken, WOW! Maar dat kan ook niet anders als er een challenge om een nummer van jou heen is gebouwd. In de clip is natuurlijk het welbekende dansje van de In My Feelings challenge te zien. Ken je die nog niet? Dan moet je zeker even de clip checken.

Martin Garrix ft. Bonn – High On Life
De beste DJ van de wereld, de Nederlandse Martin Garrix, kwam deze maand ook met een nieuwe videoclip uit. De video is geschoten op hét festival van Europa: Tomorrowland. De video is heel fijn om naar te kijken want je ziet de mensen op het festival echt genieten van de muziek van Martin Garrix. En stiekem worden wij een beetje jaloers op alle mensen die daar stonden te dansen.

Welke van de drie video’s vind jij het vetste? Laat het ons weten 🙂

vicko-mozara-324955-unsplash-1photo-1529472119196-cb724127a98e