Back to school met de VEED Agenda

Aan het eind van augustus moeten we er toch echt aan geloven, de scholen starten weer. Misschien kom je in een nieuwe klas of ga je naar een nieuwe school. Hoe dan ook, bij een nieuw schooljaar horen natuurlijk.. NIEUWE SCHOOL SPULLEN. Wij maken het schooljaar dit keer nog leuker met de VEED Agenda!

Vol met YouTube
De YouTubers Kelvin, Hanwe, Quinty en Nina maken van deze agenda een feestje. De vier toppers staan op de voorkant van de agenda en helpen jou je saaie schooldagen te overleven. Wanneer je de agenda openslaat begint het al gelijk met een spel dat je uit kan knippen. Anti verveling CHECK! De vier YouTubers geven hun toptips. Wat is hun favoriete serie? Welk YouTube-kanaal checken zij graag? Ook dit vind je in deze agenda.

De agendasdkgkdg
De agenda start op 7 augustus 2017 en eindigt 5 augustus 2018. Ideaal voor het nieuwe schooljaar dus! In de agenda is ook genoeg ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen. Zo is er in het midden van de agenda een kleurplaat geplaatst. Ook is er een pagina waar je zelf dingen kan tekenen. Oh ja, ook fijn om te weten, er staan tips in om de lekkerste tosti’s te maken. Dit kan natuurlijk niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl vergeet jij nooit meer de verjaardag van jouw favoriete YouTuber want ook deze staan keurig in de agenda genoteerd. Dus heb je nog meer redenen nodig om de agenda aan te schaffen? Ga nu naar de dichts bijzijnde Bruna en scoor voor slechts 14,95 de VEED Agenda.

zomerboekIn a Heartbeat