Behind the scenes bij: Furtjuh Live

In december 2016 stond Rutger met zijn show Furtjuh Live al twee keer in de RAI in Amsterdam. Deze keer besloot hij het anders aan te pakken en koos hij voor het theater. Niet één theater, maar wel 16! Afgelopen zaterdag was de try-out in Theater de Stoep in Spijkenisse. Voorafgaand aan deze show waren drie repetitiedagen en wij waren erbij!

Dag 1: Eerste repetitiedag
Op woensdag 27 september was de eerste repetitiedag van Furtjuh Live in Theater de Stoep. Om 10:00 was iedereen aanwezig op locatie, de techniek, de mensen van het theater, productie en de acteurs niet te vergeten (Rutger, Denise, Thomas en Richard). Het theater heeft twee zalen, de grote zaal en de kleine zaal. Rutger repeteerde in de kleine zaal, maar de echte show zou plaatsvinden in de grote zaal. Alles werd gereed gemaakt. De lichten werden ingesteld, de techniek werd getest en alle spullen voor de show werden ingekocht. In de show zit een spectaculaire goochelact verwerkt. Rutger, Denise, Thomas en Richard kregen hiervoor uitleg van een bekende goochelaar.  Het is zeker een spannende act, dus als jij dit wilt zien kijk dan snel op de Furtjuh Live website voor het aantal beschikbare kaarten bij jou in de buurt!

img_8737

Dag 2: Tweede repetitiedag
Donderdag 28 september was de tweede repetitiedag. Ook deze dag werd weer alles getest. Alle spullen voor de show werden in elkaar gezet en geïnstalleerd. Rutger en Richard namen samen de show en het script door en de laatste dingen werden klaargemaakt voor de generale repetitie.

img_8713

Dag 3: Generale repetitie
Vrijdag 29 september was de dag van de generale repetitie. Deze vond plaats in de grote zaal, de zaal waar ook de try-out van zaterdag zou zijn. De spullen werden op het podium neergezet en toen kon de hele show worden doorgelopen. Alles moest perfect met elkaar worden afgestemd zodat de show een groot spektakel zou worden. Ondertussen hadden een aantal fans zich buiten voor de artiesteningang verzameld. Zij wilden heel graag met Rutger, Thomas, Denise en Richard op de foto en na de repetitie is dit natuurlijk gelukt. Altijd gezellig als fans je zo lief begroeten!

fans
img_8767

Dag 4: De try-out
Toen was het eindelijk zo ver! De dag van de try-out in Spijkenisse. Om 12:00 werd de hele show van Furtjuh Live nog een keer doorgelopen. Starten alle filmpjes op tijd in? Verschijnen de lichten op het juiste moment? Staan alle spullen op het podium op de juiste plek? Weet iedereen wat ze moeten doen? Om 15:15 gingen de deuren van de zaal open en kon het publiek naar binnen. Aan de productie de taak om ervoor te zorgen dat alles achter de schermen goed gaat!

img_8779

Furtjuh tourt van 14 t/m 29 oktober door heel Nederland met zijn show. Heb je nog geen kaarten bemachtigd fur deze show? Doe dat dan snel via de website van de Furtjuh Live tour!

rawpixel-com-25507822ballonnen2