Best dressed YouTubers VEED Awards 2018

Ieder jaar kiest VEED weer een bepaalde dresscode uit voor alle YouTubers. Dit jaar was het Fancy As F*CK. De mooiste kledingstukken werden uit de kast getrokken. Wij hebben de best dressed YouTubers op een rij gezet.

Famke Louise

Famke won dit jaar een award voor ‘Beste Muziek YouTuber’. Naast de award die zij won schitterde zij ook de hele avond. Zij koos ervoor om haar eigen style goed naar voren te laten komen. Met een statement broek, crop top van lakleer en hoge hakken rockte zij de avond.

VEED Awards 2018

Rutger Vink (Furtjuh)

We konden niet om Rutger heen. Hij had een zwart pak waarvan het jasje een bordeux rode barokprint had en deze liep door in een streep op zijn broek. Zijn strikje met glitters erin verwerkt maakt de outfit helemaal compleet. Dit was zeker fancy as f*ck.

VEED Awards 2018

Kelvin (Kalvijn)

Kelvin was vier keer genomineerd dus hij moest natuurlijk wel shinen deze avond. Hij leek wel een amerikaanse rapper. Kelvin had een oversized jasje aan met daaronder een roze trui. Op het jasje waren allemaal ‘doodles’ te zien. Uiteindelijk is hij met maar liefst twee awards naar huis gegaan.

ved-001-all-v2-056_preview

Jesse Hoefnagels (cjoelmovies)

Jesse Hoefnagels, genomineerde voor categorie ‘Beste Comedy YouTuber’ verscheen in een wel heel bijzondere outfit. Hij droeg namelijk een pak waar zijn hoofd misschien wel honderd keer te zien was. Quinty maakte er tijdens de awardshow ook een opmerking over. “Shout out naar de beste outfit van de avond”. Hij was dus zeker een van de best dressed YouTubers van de dag.

Kan je leuk doen maar ik heb mijn hoofd als patroon op een pak ‍♂️ #veedawards

Een bericht gedeeld door (@jessehoefnagels) op

Mascha (Beautygloss)

Yes! Mascha was dit jaar ook aanwezig bij de VEED Awards 2018 en wat zag ze er mooi uit. Ze droeg een pastelblauw gekleurd jurkje van Asos tijdens de award show. Aan haar voeten had zij prachtige glitter hakken. Dat was pas écht Fancy as F*ck. Tijdens de award show reikte zij de award uit aan Kelvin voor ‘De Beste Mannelijke YouTuber’ en zelf was ze genomineerd voor ‘Beste Beauty YouTuber’.

ved-001-all-v2-160_preview

Wie vonden jullie er het beste uitzien?

ved-001-all-v2-109_previewved-001-all-v2-002_preview