De beste YouTube series van Nederland

Dit jaar hebben jullie weer allemaal kunnen stemmen voor de beste YouTube serie en zijn er een aantal series genomineerd. Misschien heb jij al gestemd en weet je inmiddels al welke series er genomineerd zijn. In dit blog laten wij je nog even de leukste YouTube series zien. 

Korthom – Jongens lezen de Girlz

Jullie hebben vast allemaal wel eens gehoord van de YouTube serie van Korthom: Boys lezen de Girlz. Hierin heeft Korthom (soms van een kijker) een Girlz tijdschrift waarbij de (echt een jongensding) de sekstalk opzoeken om vervolgens op de korte verhaaltjes te reageren en raad te geven. Vaak is hierbij een andere YouTuber of BN’er uitgenodigd om mee raad te geven. Sinds kort stelt Korthom ook een paar vlugge vragen aan de gast tijdens deze serie. Daarmee is ‘Boys lezen de Girlz’ genomineerd voor de beste YouTube series.

OPEN Rotterdam – Ezki’s schoolleven

In de YouTube serie Ezki’s schoolleven zie je het dagelijkse schoolleven van de aardige jongen Ezki. Hij gaat met een paar foute types om die hem eigenlijk als een soort slaafje behandelen en hem voor allerlei dingen laten gebruiken. Huiswerk maken, meiden fixen, en hun problemen oplossen. In deze serie word het schoolleven van verschillende Nederlandse jongeren nagespeeld om een beeld te creëren van de realiteit van de middelbare school en dat het niet alleen maar leuke of slechte dingen zijn.

Stuk TV – Jachtseizoen

Jachtseizoen 2017 van Stuk TV is al een tijdje afgelopen. In deze YouTube serie is te zien hoe de boys van Stuk TV de strijd opnemen tegen een bekende Nederlander of Nederlandse YouTuber. Hierbij probeert de BN’er of YouTuber zo lang mogelijk uit handen te blijven van de boys van Stuk. Zou er een seizoen 2018 komen? Wat denken jullie?

BENR – Menstruatie challenge

Bij de YouTube serie menstruatie challenge worden Nederlandse YouTubers niet bevestigd aan een leugendetector maar aan een apparaatje dat menstruatiepijnen nabootst. De YouTubers moeten vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren terwijl zij vast zitten aan de menstruatiepijn-nabootser. Telkens wanneer zij een vraag onjuist beantwoorden of een opdracht onjuist uitvoeren, wordt het standje hoger gezet en wordt hun pijn erger. Kortom, pure leedvermaak 🙂

Dylan Haegens – Cliffhanger

Cliffhanger is een YouTube serie die vanaf 2015 tot eind 2016 verscheen op het kanaal van Dylan Haegens. Samen met zijn vriendin Marit Brugman, en vrienden Rick Vermeulen en Teun Peters maakte hij een internet soap waarin allerlei drama te zien was. De serie heeft 21 afleveringen en wordt in 2018 nog steeds bekeken en massaal op gestemd!

Heb jij je stem nog niet uitgebracht? Doe dat dan nog snel!

unnamed1x1-v1