Boek nu een Meet & Greets met jouw favoriete YouTuber voor 3FM Serious Request

Dit jaar vinden er geen Meet en Greets plaats zoals jullie normaal gewend zijn bij VEED. Maar we hebben nu HEEL LEUK nieuws voor jullie. VEED doneert de Meet en Greets dit jaar aan 3FM Serious Request! WAT?! Ja, je leest he goed. Je kan nu een Meet en Greet boeken met jouw favoriete YouTuber. Namen die er onder andere bij zullen zijn? Joy, Kelvin, Dionne, Peter, Vera, Rutger, Thomas, Quinty en Stuntkabouter.

De opbrengst gaat naar..

Dit jaar heeft VEED er voor gekozen geen Meet en Greets te houden. Toch vinden we het wel leuk jullie de mogelijkheid te geven één van jouw favoriete YouTubers te ontmoeten. Naast dat je een kaartje koopt voor de Meet en Greet gaat ode gehele opbrengst hiervan ook nog eens naar het goede doel: 3FM Serious Request. Klinkt dit niet tof? Je kunt nu je kaartje HIER kopen. De Meet en Greets vinden plaats op 22 december in Apeldoorn. Hier staat het glazenhuis van 18 t/m 24 december.

Wat is 3FM Serious Request?
Elk jaar zamelt 3FM Serious Request, in de week voor kerst, geld in voor een stille ramp. Drie DJ’S van de radiozender 3FM verblijven zes dagen in een Glazen Huis. Hier maken zij de hele dag door radio en zamelen, samen met mensen door heel Nederland, geld in. Dit jaar staat het glazen huis in Apeldoorn. De opbrengst van dit jaar gaat naar het opsporen van vermiste kinderen in conflictgebieden. Het Rode Kruis wil het contact met de kinderen en hun familie herstellen en ze weer thuis brengen.

vroompexels-photo-533463