Carnaval tips: 1st time Carnaval!

Ieder jaar hoor je wel weer een paar mensen over carnaval praten. Misschien is het niet helemaal jouw ding, maar ze hebben je overgehaald. Of wil je al jaren carnaval vieren en ga je nu eindelijk? Kortom: Je gaat voor het eerst carnavallen. Hoe overleef je dit?!

Make sure you look cute
Het is absoluut geen optie om niet verkleed te gaan, je MOET verkleed. Op internet zijn genoeg sites te vinden waar je allerlei gekke pakken kunt vinden in verschillende thema’s. Van dikke sumo worstelaars tot sexy (te kleine) verpleegster-pakjes. Hieronder vind je een paar sites waar je te gekke carnavalskleding kunt vinden. Bestel trouwens wel op tijd, je hebt vaak te maken met verzendtijd.
Feestwinkel XL
Feestkleding SA Wear
Carnavalskleding

Pour it up, Pour it up
En dan hebben we het niet over de alcoholische dranken. Het is ontzettend belangrijk dat je genoeg water of andere frisdranken drinkt. Doordat je best wel kan gaan zweten in een warme tent, verlies je veel vocht. Zorg dus¬†dat je te alle tijden een drankje kunt bestellen en houd je drankje ook in de gaten. ūüėČ

Money in the bank
Dit is altijd een lastige, neem niet te veel mee, maar wel genoeg. You never know wat er gebeurd. Je moet namelijk genoeg drinken en zorgen dat je geld hebt voor de bus of trein naar huis. In het ergste geval heb je een taxi nodig en wie weet hoeveel je daar aan kwijt bent. Houd wel je tasje en eventuele broekzakken goed in de gaten want zakkenrollers zijn overal.Gouden tip voor de ladies: Telefoon in BH!

Be Prepared
Zet je schrap voor een avond vol dronken mensen (misschien zelfs kotsend), oer-Hollandse foute nummers, meisjes in korte jurkjes, jongens die op de billen van die meisjes slaan en natuurlijk heel veel gezelligheid.

No regrets
Tijdens carnaval gebeuren er gekke dingen. Maak je vooral niet druk om de gekke dingen die je doet. Zolang je het maar leuk hebt. (en het niet strafbaar is)


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts.

no-socialmediatweeting11