Coolste Escape Rooms van Nederland

Escape rooms, ze zijn helemaal hot in Nederland. Ook wij van VEED zijn er helemaal fan van. Wij willen jullie graag de tofste escape rooms van Nederland laten zien! Lees hieronder snel verder wat onze favorieten zijn.

Operation Exit (Den Haag, Zuid-Holland)
Hier moet je eerst The Mansion binnendringen voordat je op zoek kan naar de schat. Het is een huis vol met raadsels, verassingen en geheimen. Hoe beter je speurt, hoe meer je komt te weten over de geheimen van Baron…

Sherlocked (Amsterdam, Noord-Holland)
Op deze locatie kan je twee soorten missies doen. The Vault en the Architect. Bij the Architect moet je proberen de kamer te ontsnappen terwijl je bij the Vault moet proberen om in te breken. Let op: bij deze Escape Room moet je wel goed Engels kunnen.

Escape Room 013 (Tilburg, Noord-Brabant)
Dit is niet alleen de grootste Escape Room van Noord-Brabant, maar ook nog eens van heel Nederland! Je kan dit spel met wel 16 mensen doen. De minimale leeftijd is wel 16 jaar of ouder, een hele spannende Escape Room dus…

Mystery House (Valkenburg, Limburg)
Hier stap je zo de jaren ’70 in. Deze Escape Room is gebouwd in een ouder bioscoop. Alles ziet er nog uit zoals vroeger. Toen de directeur in 1987 overleed kwam er een einde aan het bestaan van de bioscoop. Conciërge Egidius bleef alleen achter en hij werd nooit meer buiten gezien. Zal hij nog binnen zijn en durf jij het aan?

Escape Room Renkum (Renkum, Gelderland)
Dit is geen kamer waar je uit moet ontsnappen, maar een kerker! Nog spannender dus. Je wordt opgesloten en geboeid in de kerker waarna je 60 minuten hebt om te ontsnappen. Je moet de bom ontmantelen en alle puzzels en raadsels oplossen.

Escape Room (Bunschoten, Utrecht)
Dit was de allereerste in de hele Benelux. Hij heeft ook de hoogste waardering van alle Escape Rooms in Utrecht op de website Tripadvisor. Je kan hier kiezen uit de Laboratoriumkamer van Dr. Steiner of de enge meisjeskamer. Deze twee kamers kunnen als heel spannend worden ervaren, daarom is de minimum leeftijd bij de Laboratiumkamer 16 jaar en bij de Meisjeskamer 18 jaar. Dat belooft wat spannends! Check de website voor meer informatie.

Naar welke Escape Room ben jij weleens geweest en hoe vond je dat? Wij zijn heel benieuwd!

android-2618093_1280katy perry