De 5 beste low-budget make-up merken van dit moment

Jullie kennen het misschien wel, op je vrije dag lekker aan de haal gaan met make-up. Je pakt je eigen make-up erbij en loopt misschien stiekem zelfs naar je moeders make-up lade om hier wat leuke dingen te pakken. Misschien is het zelfs zo dat je elke dag al wat make-up ophebt als je naar school toe gaat. Wij zijn zelfs groot fan van low-budget merken en vinden het erg leuk om zo nu en dan te experimenteren met make-up. Hieronder voor jou de 5 beste low-budget make-up merken van dit moment!

Essence
Het merk Essence is in Nederland heel bekend geworden omdat de kwaliteit en de prijs van de producten heel erg goed zijn. Zo betaal je voor mascara rond de €2,89 en voor lippenstift €1,99. Veel YouTubers vertellen in hun reviewvideo’s dat ze de producten van Essence zo goed vinden. De producten van Essence zijn gewoon te vinden bij winkels zoals Kruidvat en Etos. Dus ben je opzoek naar make-up voor een lage prijs maar wel van hele goede kwaliteit? Dan is Essence zeker een aanrader.

Catrice
De producten van Catrice zijn vergelijkbaar met de producten van Essence. Catrice is onder bloggers en vloggers vooral bekend om haar Eye Brow Set. Vera Camilla vertelt in haar video’s dat zij al vele doosjes van dit product heeft versleten. Ook heeft Catrice hele mooie kleuren nagellak en net als Essence elk seizoen weer nieuwe producten.

I Heart Makeup
Dit merk kennen we ook wel van de coole unicorn hightlighter. Deze was lange tijd overal uitverkocht omdat iedereen deze highlighter wilde hebben. Voor al €5,95 kan je hem al bemachtigen. Ook de blushes en oogschaduwpalettes zitten vol met glitter en hebben de mooiste kleuren. Mooie make-up producten voor een lage prijs.

Revolution
Ook Revolution is een goed voorbeeld van een merk met hele goede producten. Denk bijvoorbeeld aan het contourpalette van €9,49 met enorm goede pigmentatie. Daarnaast verkopen ze ook leuke giftsets met verschillende producten erin. Vooral leuk om te geven aan een make-up freak tijdens de feestdagen!

W7 Cosmetics
Het merk W7 Cosmetics staat vooral bekend om zij Banana Dreams Powder. Deze poeder kan je gebruiken om je make-up vast te zetten en je gezicht te hightlighten. Daarnaast heeft het merk ook mooie oogschaduwpalettes in coole verpakkingen. Ook met kerst zijn ze al hard bezig. Zo verkopen ze een adventskalender waarbij je elke dag een make-up product van W7 krijgt.

 

301-kim-4841rawpixel-com-247282-1