De aflevering van #BOOS is nu al meer dan 1 miljoen keer bekeken

Afgelopen week was er behoorlijk wat onrust rondom de YouTube serie #BOOS. Tim Hofman de presentator van deze serie bleek het ziekenhuis in geslagen te zijn. WHUT?! Met een korte video samen met Marije kondigden het tweetal aan dat er donderdag een video online zou komen met daarin de beelden van de mishandeling.

Aflevering online?
Het was donderdagmiddag nog even spannend of de aflevering wel online zou komen, want de man die Tim heeft geslagen spande een kortgeding aan. Hij sleepte het team van #BOOS dus voor de rechter om tegen het uitzenden van de aflevering in te gaan. Uiteindelijk won Tim Hofman met zijn team de rechtzaak en werd de aflevering alsnog uitgezonden.

Grote hit
Heel Nederland wachtte in spanning af op de aflevering en een uur later dan gepland stond hij dan online. Ton Hendriks, de man die Tim heeft geslagen, gaf eerder die week aan dat Tim hem als eerste sloeg. De beelden die donderdag online kwamen gaven hier al snel duidelijkheid voor. Doordat er zoveel aandacht voor deze aflevering was werd de aflevering binnen twee dagen meer dan een miljoen keer bekeken. WOW!

the Hitman's Bodyguardmisfit