De beste tips tegen verveling

Je kent het vast wel, zit je lekker thuis in het weekend en dan weet je niet wat je moet doen! Wij hebben daar ook weleens last van. Er zijn ontelbaar veel manieren om deze verveling tegen te gaan. Wij hebben de beste tips uitgezocht en ze hieronder voor jullie opgesomd!

Ga naar een kringloopwinkel
Je verwacht het misschien niet, maar bij de kringloop kan je hele toffe dingen scoren. Je kan bijvoorbeeld een hele outfit bij elkaar shoppen voor maar 15 euro! Ook YouTuber Bonnie (Boncolor) vindt kringloopwinkels fantastisch. In haar nieuwe serie Kringloopkwartier gaat ze met een vriend of vriendin naar een kringloopwinkel. Daar kiezen ze voor elkaar een leuke outfit. Zeker een leuk idee als je je een dagje verveelt.

Zoek op YouTube een leuke DIY en voer deze uit
DIY’s zijn altijd leuk om te doen, vooral als je je verveelt. Op YouTube staan ontelbaar veel DIY’s. Genoeg om uit te kiezen dus! YouTuber Cindy Lee plaatst wekelijks DIY’s op haar kanaal. In de video hieronder maakt ze leuke dingen voor op haar kamer.

Probeer nieuwe haarstijlen uit
Heb je weer eens geen idee wat je op een schooldag met je haar moet doen? Dan is een vrije dag ideaal om nieuwe haarstijlen uit te proberen. Op YouTube staan genoeg haarstijl video’s om je de hele dag uit te leven. Zo ook de video van Denise (Iamtheknees) hieronder.

Zoek je kledingkast uit
We gaan rond de kerst weer van de herfst naar de winter. Tijd voor dikkere truien en warmere sjaals. Misschien kijk je nu in je kast en denk je hmmm mijn kleding is alleen summerproof… Dan is het tijd voor verandering! Duik op een vrije dag je kast in en zoek per item uit of je het nog draagt of niet. Je kast zal er een stuk netter uitzien! In een video van vorig jaar laat Vera Camilla je de tips en tricks zien voor een geordende kledingkast.

Wat doe jij als je je verveelt? Laat het ons weten in de reacties!

daniel-frank-206stranger_things_logo