De coolste gadgets van dit moment

Het is weer tijd voor de coolste gadgets van dit moment! Gadgets helpen je om je leven een stuk makkelijker te maken en ze zijn gewoon supertof om te gebruiken. Hieronder een opsomming van de gadgets die het proberen waard zijn.

BlueSmart koffer
Deze high tech koffer is speciaal gemaakt om jou het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. De BlueSmart series 1 zijn inmiddels al uit maar de makers zijn nu bezig met het ontwikkelen van de tweede serie. Deze wordt naar verwachting in december 2017 uitgebracht. De koffer is niet alleen heel mooi maar beschikt ook nog eens over een heleboel handige snufjes. Een aantal van deze snufjes zijn:

  • Je bedient de koffer met een app op je telefoon.
  • Op alle koffers zit GPS, hierdoor kan je op elk moment van de dag zien waar je koffer uithangt. Heel erg handig als de koffer kwijtraakt tijdens je reis.
  • Als jij wegloopt bij de koffer gaat hij automatisch op slot.
  • Je kan je tablet/telefoon/laptop etc. ermee opladen.
  • De koffer weegt zelf hoeveel kilo erin zit.

De series 2 bestaat uit vier verschillende producten. Twee maten koffers, een laptoptas en een paspoorthoes. Voor deze innoverende producten moet je wel even je spaarrekening leegplukken, want de hele set kost €895.(!!) Ach ja, wij sparen alvast even door…

Lomo’Instant Square
Wat een gekke naam zal je wel denken, wat is dit voor product? De Lomo’Instant Square is een camera die veel op de Polaroid-camera lijkt maar hij zorgt er ook voor dat je foto’s eruit zien alsof ze uit de jaren ’60 komen. De foto’s zijn ook vierkant, net zoals de Polaroids van vroeger. Het uiterlijk van de camera is ook heel retro. Als je het uitvouwt dan komt de lens naar voren en dit ziet er dan heel ouderwets uit. Hoewel het ding ouderwets lijkt, is het toch heel modern. Er zit namelijk een zelftimer voor je selfies op.

Draadloze nekspeaker van Harman
Harman heeft op een beurs in Berlijn bekend gemaakt dat hij een nekspeaker gaat uitbrengen onder hun merk JBL. Via bluetooth kan de speaker met verschillende apparaten verbonden worden. De batterij moet tot wel 6 uur meegaan. Het is de bedoeling dat je de speaker net als een sjaal om je nekt draagt. Hierdoor blijf je wat meer in contact met je omgeving dan wanneer je oortjes in hebt. De speaker is heel goed te gebruiken wanneer je een virtual reality-bril op hebt. De bedoeling is dat de speaker in november van dit jaar uitkomt, en hij moet rond de 229 euro gaan kosten.

 

 

VEED Agendaautumn-1072827_1920