De docu van Famke Louise is een groot succes!

Vanaf 4 november is de documentaire van Famke Louise te zien op videoland. Onlangs postten Gio en Melanie Latooy hun reactie over de documentaire waarin zij hun respect naar Famke uitten in een Instagram Story. Kranten, tijdschriften en het internet staat er vol mee. Deze documentaire is een succes!

 

De documentaire

De documentaire is een vierdelige serie waarin we steeds meer over Famke Louise te weten komen. We zien fragmenten over haar verleden met onder andere Snapking, de haat en liefde die Famke ontvangt, haar tourschema en nog veel meer. In de documentaire word je vooral geconfronteerd met de haat die Famke over haar heen krijgt, maar ook hoe haar reactie hierop is. We zien in de documentaire niet alleen de power woman die Famke kan zijn, maar ook haar kwetsbare kanten. Kortom, een documentaire dat je aan het denken zet en die Famke op een heel andere manier laat zien dan we gewend zijn.

Deze week was Famke te zien bij De Wereld Draait Door. Kijk het onderstaande fragment om te zien hoe Famke reflecteert naar de afgelopen periode.

Reacties

Famke ontving al heel snel ontelbare positieve reacties op haar documentaire. BN’ers, YouTubers, Instagrammers en allemaal andere mensen feliciteerden haar uit het hele land met de komst van de documentaire. “Ik heb zo veel respect voor je na het zien van deze docu” zijn reacties op Instagram.

Het wordt tijd om de haat voor eens en altijd te doorbreken want deze vrouw werkt knetterhard voor alles en iedereen om haar heen.

youtubenix18_visual