De gaafste videoclips van: Katy Perry

In de nieuwe categorie ‘de gaafste videoclips van…’ laat VEED de meest uitbundige, geweldige en coolste videoclips van een artiest zien. Deze week staat Katy Perry in de spotlights. Zij werd 9 jaar geleden vooral bekend door haar liedjes I Kissed A Girl en Hot N Cold. Hieronder de 3 gaafste videoclips volgens VEED.

Hot N Cold
Dit is een van de liedjes waarmee Katy Perry echt bekend werd. In 2008 publiceerde zij de videoclip op haar YouTube-kanaal KatyPerryVEVO. De videoclip begint op een bruiloft tijdens het ja-woord van Katy en haar verloofde Alexander. Op dat moment zegt Alexander ‘nee’ in plaats van ‘ja’. Katy begint dan met het zingen van het nummer en de hele zaal danst mee. Alexander rent weg en iedereen roept hem na. Aan het einde van de videoclip zie je Katy op een zebra zitten. Daarna schrikt de bruidegom wakker uit zijn droom en zie je het echtpaar weer voor het altaar staan. Het was blijkbaar allemaal een droom. De twee geven elkaar het ja-woord en rennen gelukkig de kerk uit.

Last Friday Night
De videoclip van Last Friday Night is uitgekomen op 14 juni 2011. Het aantal views is inmiddels al met dan 1 miljard! Aan het begin van de videoclip zie je Katy wakker worden in een kamer met allemaal feestvierders. Dan zie je een jongen haar kamer binnenkomen die vertelt hoe gaaf het feestje van gisteravond was. Er is een flashback van Katy die laat zien dat ze haar sudoku niet kan oplossen door de harde muziek van het feestje van de buren. Ze gaat naar de buren om te klagen. Het buurmeisje zegt dat ze mee moet komen feesten en ze krijgt van haar een make-over in de badkamer. Verder zie je in de videoclip hoe het feestje verloopt en aan het einde zie je Katy’s ouders die haar kamer binnen komen.

Dark Horse
Deze clip speelt zich heel lang geleden af in Memphis, Egypte. Katy Perry speelt het karakter Katy Pätra (de heks van Memphis). Farao’s brengen haar allerlei cadeaus om haar hart te winnen. Als ze de farao die voor haar staat niet leuk vindt, dan schakelt ze hem met haar speciale krachten uit. De farao verandert in zand en valt op de grond. Zo kan ze de juwelen die hij bij zich had oppakken. Ook de komende farao’s schakelt ze uit omdat ze de cadeaus niet goed genoeg vindt. Wanneer het lijkt alsof ze het juiste cadeau gevonden heeft, blijkt dit toch niet zo te zijn. Ze maakt van deze farao namelijk een hond met een mensenhoofd. Niet een heel goed einde dus…

live-escape-game-1155620_1920taylorswift