De gaafste videoclips van: Taylor Swift

Ook deze week is het weer tijd voor een nieuwe de gaafste videoclips van… Deze keer is Taylor Swift aan de beurt. Deze 27-jarige zangeres werd in Nederland bekend met haar hit Love Story. VEED laat jullie deze week de 4 gaafste videoclips van Taylor zien!

Shake It Off
Dit liedje kwam uit in 2014 (zo lang geleden alweer…). In de videoclip zie je Taylor een beetje awkward verschillende dansstijlen uitproberen, van ballet tot hiphop alles komt voor in de clip. Het lied gaat erover dat je tijdens het dansen gewoon alles van je af moet schudden en je lekker uit moet leven. Wij vinden dit vooral een leuk liedje omdat je er zo lekker op kan dansen en de videoclip heel vrolijk is!

Bad Blood
Ook dit liedje kwam in 2014 uit. De videoclip zie er een beetje futuristisch uit en je ziet een heleboel bekende mensen voorbij komen. Denk bijvoorbeeld aan Selena Gomez, Ellie Goulding, Hailee Steinfeld, Gigi Hadid, Cara Delevingne, Zendaya en Jessica Alba. Allemaal spelen ze een cool karakter in de videoclip. Taylor Swift speelt bijvoorbeeld Catastrophe en Selena Gomez speelt Arsyn. Een hele toffe video!

Mine
Wij zijn dol op romantische liedjes, dus zo ook op het liedje Mine van Taylor Swift. In een café wordt Taylor verliefd op de ober. Dan zie je het romantische verhaal van de twee. Ze worden verliefd, trouwen en krijgen uiteindelijk twee zonen *smelt smelt*.

You Belong With Me
Dit blijft toch wel een van onze all time favorites van Taylor Swift. In deze superschattige video speelt Taylor zowel de nerd als het populaire meisje. Ook deze video is heel erg romantisch, met een ze leefden lang en gelukkig einde. Snel kijken en luisteren dus!

Wat zijn jouw favoriete liedjes van Taylor Swift? Laat het ons in de reacties weten!

katy perrypopcorn-1085072_1280