De leukste dingen om aan je bucketlist toe te voegen

Een bucketlist hebben is helemaal hot, maar wat is het eigenlijk? Het is eigenlijk een lijst met activiteiten die je wilt doen voordat je deze wereld verlaat. Deze dingen kunnen uiteenlopen van parachutespringen tot sushi proeven in Japan. Hieronder zetten wij de tofste dingen in verschillende categorieën voor op jouw bucketlist op een rijtje!

Reizen

Bezoek alle provincies in Nederland
Dit is een leuk idee voor tijdens de herfstvakantie! Met de trein is het heel gemakkelijk om van provincie naar provincie te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet allemaal binnen één dag, maar je kan hier een soort roadtrip van maken met je familie of met je vrienden.

Kamperen in de wildernis
Sommige mensen houden ervan, anderen weer niet. Kamperen is hartstikke leuk! Je kan als het ware je huis met je mee dragen en slapen waar je wilt. Daarom is het ook spannend maar tegelijkertijd heel erg cool om een keer te kamperen in de wildernis.

Ga naar Hollywood
Dit is zeker ook een goed item voor op je bucketlist. Hollywood is the place to be als je celebrities een keertje wilt ontmoeten. Oh en vergeet dan niet het Hollywood logo te bezoeken!

Liefdadigheid

Doneer het speelgoed/de spullen dat je niet meer gebruikt
Er zijn vast wel spullen waarvan je denkt ‘daar heb ik niks meer aan!’. Er zijn genoeg mensen/kinderen die deze spullen goed kunnen gebruiken. Daarom is het een leuk idee om deze dingen weg te geven aan goede doelen. Hier zal je een hoop mensen blij mee maken!

Geef eten aan een dakloze
Ook in Nederland zijn er een hoop dakloze mensen. Voor hun is het soms moeilijk om aan eten te komen omdat zij het geld er niet voor hebben. Het zou daarom een erg goede daad zijn om wat te eten/drinken aan deze mensen te geven. Het hoeft natuurlijk niet iets heel groots te zijn, met een pak koekjes en wat water zijn ze vast ook al heel blij!

Help een handje op een veeboerderij
Altijd al willen weten hoe het is om boer te zijn? Dan is dit item echt iets voor op jouw bucketlist! Onze boeren maken lange dagen en werken heel erg hard. Daarom kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Weer een liefdadigheidje verricht!

Sport

Leer wakeboarden
In het begin is het even moeilijk maar als je het eenmaal kan is het heel erg cool! Je kan dit natuurlijk zelf oefenen achter een boot, maar je kan het ook leren op een speciale wakeboardbaan. Hierbij hang je aan een soort touw die je voortrekt over het water.

Indoor skydiven
Ook dit is een hele gave activiteit! Met een speciaal pak en een speciale bril stap je in een enorme windturbine. Hier leer je met een instructeur als het ware vliegen. Wie wilt dat nou niet!?

Wildwater kajakken
Helaas heb je in de Nederlandse natuur geen wilde rivieren, maar in bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje heb je deze wel. Het ritje naar Frankrijk is zeker de moeite waard om dit een keer gedaan te hebben.

Een leuke site om je Bucketlist bij te houden is iBucketlist, zo kan je makkelijk zie wat je nog wilt doen en wat je al gedaan hebt. Er staan ook heel veel ideeën op!

Weg van joujoseph-gonzalez