De leukste foto apps voor jouw telefoon

Op deze donderdagmorgen hebben we weer drie hele leuke apps voor jullie uitgezocht. Dit keer is het thema: fotografie. De drie apps bieden een oplossing voor (hopelijk) al jouw bewerkings issues. Dus ga snel naar de Appstore en installeer deze apps.

Manual Camera
Manual Camera app is een app om het beste uit jouw camera op je telefoon te halen. Je kan zelf allerlei verschillende instellingen aanpassen op je camera waardoor je dé perfecte Instagram foto krijgt. Maar wat kan je dan instellen? Je kan bijvoorbeeld de witbalans, sluitertijd en iso-waarde zelf bepalen en instellen. Om dit allemaal zelf uit te testen moet je natuurlijk even de app downloaden!

Foodie
We love food foto’s. We kunnen uren wegdromen bij foto’s van eten. Maar wanneer we zelf een foto van onze overheerlijke lunch willen maken komt de bacon nooit zo mooi naar voren als op de meeste food foto’s. HELP. Hier is de oplossing: de Foodie app. Deze app is speciaal ontwikkeld voor echte foodlovers. Er zit een speciale functie op die precies aangeeft of je de camera wel recht boven het eten houdt. Ook bevat de app speciale filters om je eten er nog lekkerder uit te laten zien. Dus download de app en maak je vrienden jaloers met foto’s van jouw heerlijke lunch.

Path on
Met de Path on app is het mogelijk om teksten in je foto’s zetten. Nu denk je vast: ‘Ja oke leuk?’. Maar deze app biedt de mogelijkheid om de teksten op een speciale manier in de foto te zetten. Je tekent een soort pad in een vorm hoe jij wilt dat de tekst komt te staan. Een voorbeeld is rond je hoofd of om een bepaald voorwerp heen. Dan voer je de tekst in en de tekst verschijnt in de foto. Super handig!


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

gadgetsgadgets