De leukste Halloween outfits

Bij Halloween hoort natuurlijk een supertoffe outfit. Er zijn enorm veel opties waar je uit kan kiezen. Het is daarom heel moeilijk om er elk jaar on point uit te zien. VEED tipt hieronder voor jou de leukste en origineelste outfits! Lees snel verder voor de tofste ideeën.

Spooky Disney prins/prinses
Wie was/is er nou geen fan van Disney? Daarom is het extra leuk om verkleed te gaan als een van deze karakters! Het is natuurlijk Halloween, dus daarom moet het wel een beetje een spooky kant hebben. Daarom kun je bijvoorbeeld een zombieprins of prinses maken. Klinkt tof toch?

Superheld
Niet alleen Disney figuren zijn heel erg populair, maar ook superhelden zijn gaaf! Denk aan actiehelden zoals Superman, Batman of Supergirl. Je kan ook denken aan een personage van The Incredibles.

#superhero #batman #spiderman #ironman #superwoman #wonderwoman #chewbacca #bane #archieandollie

Een bericht gedeeld door Jamie Fletcher (@jamiewfletcher) op

Make-up
Ook met make-up kan je een heleboel leuke dingen doen. Op YouTube staan genoeg tutorials waarmee je aan de slag kan. Hieronder een compilatie van de tofste make-up tutorials voor Halloween. Leef je uit en maak de look die jou het leukste lijkt. Have fun!

Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan het filmpje hieronder voor nog meer leuke Halloween outfit ideeën.

Hoe ga jij verkleed voor Halloween dit jaar? Laat het ons weten in de reacties!

jens-kreuter-85328daniel-frank-206