De leukste uitjes in november

Het wordt weer kouder en eerder donker, maar dat ons niet tegen om leuke dingen te doen. Ook in de maand november zijn er weer genoeg toffe festivals, tripjes, beurzen en markten. Ben je nog niet op de hoogte van de leukste uitjes deze maand? Wij hebben ze voor je opgezocht en hieronder opgesomd. Lees snel verder!

Cool Event Scheveningen – vanaf 12 november
Bij de winter horen natuurlijk dingen zoals sneeuw, schaatsen en warme chocolademelk. Vanaf 12 november is het Cool Event in Scheveningen weer open. De schaatsbaan op het Kurhausplein, de Ice Expo en en de Ice Roetsjbaan zullen daar weer de hoofdattracties zijn. Een leuk uitje voor de hele familie!

Winter Efteling – vanaf 13 november
Wie kent het niet, de Winter Efteling? Maandag 13 november is het zo ver, dan gaat de Winter Efteling weer van start. Ben je nog op zoek naar een leuk uitje deze maand? Benieuwd naar Holle Bolle Gijs met oorwarmers en een sjaal? Dan is de Efteling echt the place to be.

Dutch Comic Con Wintereditie – 18 & 19 november
Dutch Comic Con vindt twee keer per jaar plaats, namelijk in maart en november. Je beleeft hier alles op het gebied van strips, games, cartoons, cartoons en films. Cosplay speelt hierbij een grote rol. Hierbij verkleed je je als een karakter uit een strip, film of cartoon. Er zullen ook nog eens bekende internationale sterren aanwezig zijn. Zij zullen handtekeningen uitdelen aan hun fans, zoals Cersei Lannister uit Game of Thrones. Zeker een tof evenement als je van strips, cosplay, cartoons en films houdt!

Landelijke Sinterklaas Intocht – 18 november
Zaterdag 18 november komt onze lieve goede Sint weer aan, deze keer zet hij voet aan wal in Dokkum (Friesland). Elk jaar weer is het een van de grootste kinderevenementen van het jaar. Het mooie eraan is dat het een gratis evenement is, iedereen kan ernaar toe. Het is zeker de moeite waard om de intocht een keer bij te wonen. Kan je er niet bij zijn dit jaar? Dan kan je de intocht altijd live volgen op Zapp!

Winterfair Rotterdam – vanaf 29 november
Vanaf 29 november vindt je in Ahoy de Winterfair Rotterdam. Deze staat volledig in het teken van de feestdagen en Kerst. Er zijn verschillende kraampjes waar kerstspullen worden verkocht. Dat is nog niet het enige. Je kan er bijvoorbeeld ook kleding, make-up en woonartikelen kopen. Het is een geweldige plek om kerstinkopen te doen. Daarnaast zijn er ook nog eens optredens van verschillende artiesten, workshops en modeshows. Met een wat lekkers te eten en te drinken kan je alvast al je kerstspullen inslaan!

Wat voor leuke dingen ga jij doen in november?

jakobfreestocks-org-2098821