De leukste video’s met de Stranger Things cast

Stranger Things is onderhand de populairste serie op Netflix geworden. De cast wordt hierdoor uitgenodigd bij elke tv-show die je je maar kan bedenken. Dit levert hele leuke, maar vooral grappige beelden op. Wij zijn heel groot fan van de serie en alle castleden en daarom zijn we op zoek gegaan naar de allercoolste video’s met de cast. Wij hebben ze hieronder voor jou opgesomd!

Stranger Strings
In deze video zitten ze aan tafel bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Samen met Millie (Eleven), Caleb (Lucas), Gaten (Dustin) en Finn (Mike) speelt Jimmy het spelletje ‘wie hoort bij welk feitje’. Dit levert hele grappige beelden op!

Would You Rather?
Op de rode loper van het tweede seizoen van Stranger Things 2 worden er aan de cast verschillende opties gegeven waaruit ze moeten kiezen. Het lijkt op het Nederlandse Dilemma op Dinsdag. Je ziet verschillende leden van de cast voorbij komen, waaronder Eleven, Nancy en Steve.

The Upside Downs Medley
De jongens van Stranger Things kunnen niet alleen goed acteren maar ook nog eens goed zingen! Dat is zeker te zien in de video hieronder. Samen met host James Corden swingen ze erop los.

Stranger Things Cast Gets Scared
In de serie wordt de cast al bang gemaakt door bijvoorbeeld de demogorgons. Meestal vechten ze terug en winnen ze het van de enge beesten. In de video hieronder worden de cast en de schrijvers van de serie bang gemaakt tijdens een Netflix interview. Ze schrikken zich rot en Millie Bobby Brown (Eleven) schreeuwt het uit!

Dance Battle
De acteurs kunnen niet alleen acteren en zingen maar ook nog eens dansen (wauw wat kunnen ze niet…)! De getalenteerde jongens krijgen in de show van Jimmy Fallon een opdracht die ze moeten uitvoeren in de vorm van een dans. Let vooral op Caleb (Lucas in de serie), die gaat helemaal los!

Welk Stranger Things castlid vind jij het leukst en waarom? Laat het ons weten!

mihai-surdulifesimply-rocks-99706