De nieuwe Snapchat functie is scary…

Snapchat voerde vorige week een nieuwe functie in. Het deed ons een beetje denken aan de tijd op Snapchat dat toen je kon zien wie iemand anders BFF was. De mensen die vreemdgingen werden meteen betrapt. Maar wat nu is ingevoerd is misschien nog wel erger.. Stalk mode ON.

Spot je crush
Als je op het scherm waar je foto’s maakt op Snapchat uitzoomt verschijnt er een kaart in beeld. Op deze kaart kan je precies zien waar jouw vrienden zich bevinden. Het enge is dat dit niet ‘in de buurt van..’ is maar je kan het tot de straat precies zien waar ze zijn. Dus loopt jouw crush misschien wel door je straat? Je kan het volgen op de kaart. Diegene moet wel actief op Snapchat zijn op dat moment.

snapchat

Verschillende activiteiten
Ook kan je iemand volgen die in de auto zit. Je ziet diegene dan in een auto op de kaart of wanneer diegene muziek luistert zie je hem of haar met een koptelefoon op. Ook hebben wij al mensen gezien die slapen. Hoe Snapchat dit weet is ons ook een raadsel. Wil je niet gestalkt worden door andere mensen? Dan is er gelukkig de optie om de optie uit te zetten.

monday updateSLAM!