De nieuwste voetbaldivisie voor gamers; “de E-DIVISIE”

FIFA met een eigen divisie zoals de Eredivisie met clubs als Ajax & Feyenoord? Ja, die is er! De divisie genaamd E-divisie die je kunt vinden op YouTube is dit jaar voor het eerst begonnen met Matthy (Fifalosophy) als één van de commentators.
Ben jij een echte FIFA fan? Lees dan nu snel verder!

De nieuwste FIFA competitie
Dit jaar is er een nieuwe competitie gestart voor de beste FIFA spelers van Nederland. Elke club van de Eredivisie heeft een eigen E-Sporter die de wedstrijden voor haar club mag vertegenwoordigen. Voorbeelden? Dani Hagenbeuk voor Ajax, Quinten van der Most voor Feyenoord en Bryan Hessing voor Heracles. De bedoeling is om het wedstrijdschema van de Eredivisie te volgen en dezelfde wedstrijden te spelen. Nadat de eerste wedstrijd 2 maanden geleden geüpload is, is de Nederlandse e-Sports competitie echt van start gegaan.

Start de competitie!
In de E-divisie worden elke week wedstrijden op de game FIFA tegen elkaar gespeeld. De ene eSporter tegen de andere. Deze wedstrijden kan je live mee volgen op Twitch. Alle wedstrijden kan je uiteindelijk ook terug vinden op het YouTube kanaal van de E-divisie zelf. Bij elke wedstrijd wordt er verslag gegeven en komt er ook elke week een nieuwe video online.

Is het wel leuk om te volgen?
Voor de echte FIFA gamers onder ons en voor de echte fans is dit zeker leuk om te volgen. Elke gamer heeft fans en support nodig net zoals de profclubs. Luisteren naar het commentaar van YouTubers en kijken naar de beste FIFA gamers van heel Nederland. Wat wil je nog meer? Trek maar snel je favoriete voetbalshirt aan en support je club terwijl je FIFA kijkt! Steun de eSporters naar het kampioenschap.              

koningsdagkoningsdag 2017