De Onne-familie kan haar geluk niet op

De Onne-familie heeft er lang op gewacht, maar vrijdag 11 november was het zover, de lancering van het nieuwe boek Leuk of Meuk van Dionne Slagter, ook wel bekend als OnneDi. In de Bruna in Gouda staat de Onne-familie al vroeg te wachten om hun idool te ontmoeten. Gewone klanten van de Bruna keken hun ogen uit. Jongens en meisjes staan in de rij en dragen grote posters, shirts en natuurlijk het nieuwe boek van Dionne in hun hand. Zenuwachtig kijken ze of ze al een glimp van het roze haar van Dionne kunnen opvangen.

Sterke band
Wij nemen ondertussen even een kijkje achter bij Dionne. Op de beveiligingscamera wijst ze fans aan die ze al vaker heeft ontmoet en inmiddels ook herkent. De band tussen Dionne en haar fans is erg sterk. Leon van Hout is helemaal uit Helmond gekomen om zijn idool te ontmoeten.‘Ik heb Dionne al vaker ontmoet. Ze blijft gewoon lekker zichzelf, en dat maakt haar zo leuk. Wanneer haar filmpjes online komen kijk ik ze gelijk, het maakt niet uit waar ik ben. Ook als ik in de les zit kijk ik haar filmpjes. Ik ben vandaag eerder van school weggegaan om hier te kunnen zijn. Ik verwacht van het boek dat ik haar nog beter ga leren kennen en hoop vooral in haar boek te lezen wat zij kei smerig eten vindt!’

dionne

Signeersessie
Ondertussen komt haar vriend Kaj binnengelopen. Overal hoor je fans fluisteren: ‘Oh mijn god, daar is Kaj!!’ Om 4 uur is het eindelijk zover, Dionne komt naar binnen en gaat achter haar signeertafel staan. Dit is waar de fans zolang op hebben gewacht. Chantal, Cynthia en Cristel zijn de eerste die haar mogen ontmoeten en de meiden kunnen hun geluk niet op. ‘We zijn er al vanaf half 2. We hebben alles voor Dionne over.’ Ze zijn heel enthousiast over Dionne. ‘Ze is zichzelf en dat vinden we heel leuk. We verwachten van het boek dat het super leuk is.” De meiden vinden vooral de video’s met Kaj erg leuk om te kijken, maar Leuk of Meuk valt ook erg in de smaak.  De meiden zijn dolblij en lopen giechelend weg. Later die middag schuiven ook Jill (Croco Jill) en Bardo (BanjoMovies) aan bij de signeer tafel.

Dionne

Het boek
In haar boek ‘Leuk of Meuk’, vertelt Dionne onder andere over hoe haar YouTube carrière ooit begon en hoe het item “Leuk of Meuk” haar kanaal populair maakte. Maar ze verklapt ook dat zingen haar grootste passie is en dat ze als kind veel meedeed aan talentenjachten, waaronder het Junior Songfestival. Er is een liedje in te vinden, dat haar hondje Dolly zou hebben geschreven – mits hij dat zou kunnen. Ze vertelt over de fijne vriendschap met haar beste vriendinnen Jill en Serena. Ook is Dionne erg openhartig over de eetstoornis, die ze inmiddels heeft overwonnen, waardoor ze haar opleiding moest stoppen.

Het schrijven van een boek
Als we Dionne vragen naar wat ze het meest moeilijk vond aan het schrijven van een boek weet ze dat niet zo goed. ‘Mijn persoonlijkheid heb ik hetzelfde in het boek verwerkt als hoe ik dat in mijn video’s doe, ik ben open naar mijn kijkers en nu dus ook naar mijn lezers. Het boek heb ik geschreven in samenwerking met FC klap.’

***

Het boek Leuk of Meuk kost €14,99 en is vanaf 11 november te koop bij Bruna of via deze link.Het boek bevat ook gave custom made Onnedi-tattoos.


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

 

veed-bestel-ticketsshoppen