De show Ready Player 3 met Jacksepticeye en Game Grumps komt naar Nederland

Jacksepticeye en Game Grumps komen naar Nederland met een dikke show vol live gaming, jokes en een Q&A: Ready Player 3. Op vrijdag 6 oktober zal de show in Nederland te zien zijn. Ben jij benieuwd naar deze show? Lees dan snel verder.

Wie zijn Game Grumps en Jacksepticeye?
Voor wie de twee kanalen nog niet kent, leiden wij deze twee even in. Game Grumps is een populaire YouTube show die gepresenteerd wordt door Arin Hanson en Dan Avidan. De show van deze twee jongens is grappig en er worden veel spellen gespeeld. Jacksepticeye is een jongen die vol energie commentaar op videogames geeft. Hou je van videogames zoals Gta, Underdale of Happy Wheels? Dan is het kanaal van Jacksepticeye echt wat voor jou! Leuk feitje: de twee kanalen hebben bij elkaar opgeteld ruim 20 miljoen abonnees.

De live show: Ready Player 3
Maar dan nu: Een live show van deze twee grote kanalen die naar Nederland komt. Tijdens deze show, die plaats vindt in het Rai Theater Amsterdam, worden er games gespeeld en natuurlijk veel lol gemaakt door de drie jongens. Dit zal allemaal live gebeuren. Aan het eind van de show is het tijd voor… een Q&A! Hier kan je jouw vragen stellen aan Game Grumps en Jacksepticeye. Ben je al enthousiast geworden? Scoor dan vrijdag 1 september vanaf 10 uur kaarten voor deze show!

ready-player-3

high school musical 4ismail ilgun