De tofste Instagram accounts om te volgen

Er zijn zo enorm veel Instagram-accounts dat je soms niet meer weet welke je wel en niet moet volgen. Ook wij vinden het lastig om te kijken naar welke accounts het leukste zijn. Daarom zijn we voor jullie op onderzoek uitgegaan om de tofste te selecteren en we hebben ze hieronder opgesomd!

@themintyanne
Van dit account krijg je spontaan honger! Minty Anne plaatst de mooiste foto’s van de lekkerste gerechten. Denk aan fancy hamburgers, pizza’s, bagels en taco’s. De belichting bij elke foto is perfect waardoor het er nog lekkerder uit komt te zien!

@nois7
Wauw wat is deze feed mooi! Eigenaar Robert Jahns schiet de mooiste foto’s, bewerkt deze en plaatst ze vervolgens op Instagram. Het is zeker de moeite waard om dit account te volgen.

You would not believe your eyes, if ten million fireflies lit up the world as we fell asleep ✨

Een bericht gedeeld door Robert Jahns (@nois7) op

@toby_littledude
Het baasje van dit super schattige hondje uit Vancouver plaatst de leukste foto’s van het beestje op Instagram. Bijvoorbeeld een foto van kleine Toby met een hoedje en een bril of Toby verkleed als Minion. Heel erg schattig en tegelijkertijd heel grappig. Volgen dus!

It’s not procrastinating if you’re drinking coffee. It’s procaffinating. ________

Een bericht gedeeld door Toby LittleDude™ (Tobes) (@toby_littledude) op

@thebucketlistfamily
Dit schattige gezinnetje verkocht in 2015 al hun spullen en besloten met zijn vieren op wereldreis te gaan. Nu twee jaar later zijn moeder Jessica, vader Garrett en kinderen Dorothy en Manilla nog altijd onderweg. Momenteel zijn ze in Parijs! Op hun Instagram account zie je de schattigste foto’s van hun twee kinderen. Daarnaast zijn ze ook nog eens in verwachting van hun derde kindje. De kinderen hebben ook een eigen Instagram-account, namelijk dorothyseven en manillagee. Ze hebben ook een eigen YouTube-kanaal genaamd The Bucket List Family.

Welke accounts horen volgens jou nog in dit rijtje thuis? Laat het ons weten!

martin garrixgrootste YouTubers