De top 5 favoriete YouTubers van fans: @loveforstellig

De VEED Awards komen er weer aan en dat betekent dat je nu kunt stemmen om jouw favoriete YouTubers te nomineren. Wij zijn benieuwd op wie jullie gestemd hebben en wie er in jullie top 5 staan. Vandaag hebben we het over de top 5 YouTubers van: @loveforstellig!

Wil jij ons laten weten wat jouw top 5 is en wil jij volgende week in het Online VEED Magazine staan? Mail ons dan met jouw top 5 met waarom het jouw favoriete YouTubers zijn naar: redactie@VEED.nl

1. Stellig
“Ik vind het heel erg leuk om te zien dat Darcy en Thomas dolgelukkig met de tweeling zijn! Nu zeker omdat de meisjes thuis zijn is het leuk om te zien wat Darcy en Thomas dagelijks doen met de meisjes☁. (Marley en Lună )”
2. Onnedi
“Dionne is een schat van een mens. Ze is zo open en eerlijk en het kan haar niet veel schelen wat anderen van haar vinden. Daarnaast maakt ze geweldige video’s die leuk en interessant zijn. Bovendien heeft ze roze haar, dat maakt de look helemaal af, haha ❤”
3. Furtjuh
“Rutger is echt een hartstikke lieve jongen en hij maakt echt hele leuke video’s, zoals: Furbruari, dan plaatst Rutger elke dag in Februari een video, echt heel leuk! en ook 20FURkitchen, ook zo leuk! Verder is Furtjuh Live ook altijd gezellig. Kortom; Rutger is gwn een gezellig mensje “
4. DylanHaegens
“Dylan maakt echt van die humoristische video’s, het is zo om te lachen! Hij is altijd vrolijk en heel aardig! Verder bij zijn andere kanaal TeamDylanHaegens plaatst hij super leuke cartoon filmpjes en hele leuke challenges!  Hij maakt echt leuk filmpjes! ❤”
5. Marije Zuurveld
“Marije is echt een lieve schat en de filmpjes die ze maakt: Top . Het is helemaal niet een kanaal alleen voor meiden, maar ook voor jongens! ze is heel erg vrolijk in haar video’s en het is ook leuk om te zien dat ze heel erg blij is met haar vriendje Jeroen En ik gun haar ook zo de zilveren play button!❤ ze is dus een lieve schat “

De nummer 1 van loveforstellig is of zijn natuurlijk ……. Stellig! Ben jij het eens met loveforstellig? Laat het ons weten!


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

dutch-youtubecasper-nelissen