De top 5 favoriete YouTubers van fans: @Nory_tb

De VEED Awards komen er weer aan en dat betekent dat je nu kunt stemmen om jouw favoriete YouTubers te nomineren. Wij zijn benieuwd op wie jullie gestemd hebben en wie er in jullie top 5 staan. Vandaag hebben we het over de top 5 YouTubers van: @Nory_tb

Wil jij ons laten weten wat jouw top 5 is en wil jij volgende week in het Online VEED Magazine staan? Mail ons dan met jouw top 5 met waarom het jouw favoriete YouTubers zijn naar: [email protected]

 1. Cinemates (comedy en channel)
  “Tja… dit zijn gewoon m’n alltime faves, het is moeilijk uit te leggen! Kelvin en Peter waren ongeveer de 3e YouTubers die ik ooit keek, en dankzij hen ben ik ook addicted geworden aan het kijken van YouTube. De video’s van Kelvin en Peter zijn gewoon heel leuk, ook omdat ze veel verschillende kanalen hebben waarop ze allemaal wat anders doen! Sowieso is alles wat Kelvin en Peter doen leuk, maar die afwisseling maakt het wel echt top! En zeker nu cinemates zelf ook weer begonnen is ben ik heel blij!
 2. Mert  (comedy)
  “Mert maakt mij altijd aan het lachen! Ik houd sowieso al van sketches, maar die van Mert zijn echt supertof! Hoe erg hij zich in kan leven in zijn typetjes is niet normaal! Ik heb alle sketches (vooral die van Gerrit) al sowieso 3 keer gezien en er is er zelfs 1 die ik echt minstens 10 keer heb gezien.
 3. Stellig (beste nieuwkomers en beste vlogging)
  “Darcy, Thomas en inmiddels ook Luna en Marley zijn een geweldig gezin! Iets minder dan een jaar geleden kregen ze te horen dat ze zwanger waren en sindsdien hebben ze elke dag gevlogd. Inmiddels zijn de meiden al geboren en ze doen het supergoed! Ik vond het superleuk om te volgen hoe ze vanaf het moment dat ze hoorden dat ze zwanger waren elke dag vlogden. Van de echo’s,  tot het moment dat ze hoorden dat ze 2 meiden kregen en de geboorte.”
 4. Furtjuh (mannelijk en channel)
  “Hij was de allereerste youtuber die ik ooit keek en bijna 2 jaar later kijk ik nog steeds elke week uit naar zijn video’s! Ik vind zijn video’s gewoon supertof en het is heel afwisselend, wat het superleuk maakt! Ook is hij degene die mij voor het eerst Cinemates heeft laten zien, omdat hij ooit een video met Kelvin heeft gemaakt, THANKS RUTGER! Het leuke aan Rutger is dat hij grappig kan zijn, met altijd wel weer woordgrappen, maar ook heel serieus kan zijn en echt laten zien wat hij denkt en voelt!”
 5. Teske (muziek en vrouwelijk)
  “Ik volg Teske nu iets minder dan 1,5 jaar en ik vind haar video’s echt top! Ze is, samen met Darcy, de enige vrouwelijke youtuber die ik kijk, vandaar dat ik ook op haar heb gestemd voor beste vrouwelijke youtuber. Ik heb ook op haar gestemd voor beste muziek, want haar muziek is echt supertof! De series op haar kanaal zijn uniek en leuk, ja er ik niet zo veel te zeggen ze is gewoon tof!”

De nummer 1 van Nory is of zijn……. Cinemates! Ben jij het eens met Nory? Laat het ons weten!


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

lets-tweet-about-veedsarah-interview