De VEED awards line-up is NU bekend!

Gisteren was het ein-de-lijk zo ver. De line-up voor de VEED awards is bekend gemaakt en hij is vetter dan ooit! Dus wil jij feesten tussen jouw favoriete YouTubers, lees dan snel verder!

Line-up
De VEED awards beloven weer een groot succes te worden. Nadat er eerder al bekend werd dat er dit jaar wel zes extra categorieën zijn toegevoegd, verscheen er gisteren een super vette line-up voor de award show. De line-up tijdens de show ziet er als volgt uit. Teske, Bizzy, Joost, Paul Sinha, Jozo, Equalz en DJ Nabiltime zullen optreden. Een leuk feitje: dit is de eerste keer dat Joost (Eenhoornjoost) een live optreden geeft. Wij zijn benieuwd!

Rock that afterparty
Maar er is natuurlijk meer. Want VEED zou VEED niet zijn als er geen vette afterparty georganiseerd wordt. En drie keer raden… niemand minder dan Stuk.TV zal deze avond hosten. Tijdens de afterparty zullen er ook nog special guest komen… Ben jij benieuwd wie dit zijn of wil jij gewoon helemaal losgaan tussen jouw favoriete YouTubers. Koop snel jouw kaartje hier. Een ticket voor de Award show geeft je automatisch toegang tot de afterparty.

#VOTE
Heb jij je favoriete YouTuber al genomineerd voor de VEED awards? NIET? Ga dan heel snel naar deze link en nomineer NU, dit kan nog maar tot 27 februari.


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts.

no-snapchathappy-monday