De VEED Awards zijn verhuisd van donderdag naar zaterdag!

Je kunt weer stemmen op de VEED Awards en dat is iedereen duidelijk. Binnen een week hadden we namelijk meer dan een half miljoen stemmen behaald. Wauw! Dat is een record wat we natuurlijk nooit zonder jullie hadden gekund! Aangezien veel fans hebben aangegeven dat ze graag bij de awardshow willen zijn maar niet mogen of kunnen omdat het op een donderdag is, hebben wij na lang overleg besloten de VEED Awards te verplaatsen naar zaterdagavond 8 april, na de VEED Fanday. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Lees dan snel verder!

 

Wat zijn de veranderingen?

De awardshow verplaatst dus van donderdag 6 april naar zaterdag 8 april, direct na de Fanday!

@Location
Niet alleen de dag verandert, ook zal de show plaatsvinden in een andere ruimte, namelijk op dé grootste hal op het Westergasterrein: de Gashouder. Om 18:00 uur gaan de deuren van de awardshow open. De awardshow zelf zal plaatsvinden van 19:00 – 21:00 uur. Na afloop van de awardshow is jouw ticket ook geldig voor de té gekke afterparty van Stuk TV, die jij absoluut niet kan en mag missen!

Ticket
Iedereen die een al ticket gekocht heeft, heeft van ons een e-mail gekregen. Dus heb jij eerder al een ticket voor de awardshow gekocht? Check dan even jouw mail, want daar staat de info in die voor jou van toepassing is. Mocht je toch nog vragen hebben mail ons dan gerust naar: info@veed.nl

De Awardshow mét afterparty!

Verder verandert er niets aan de line-up! Je bent daarom nog steeds welkom to join our party op de 8e! De line-up tijdens de show ziet er als volgt uit: Teske, Bizzy, Joost, Paul Sinha, Jozo, Equalz en DJ Nabiltime zullen optreden tijdens de show. #nice! Een leuk feitje: dit is de eerste keer dat Joost (Eenhoornjoost) een live optreden geeft. Wij zijn benieuwd!

Niemand minder dan Stuk.TV zal de afterparty hosten en we hebben er zin in! Al helemaal omdat er special guests zijn… Ben jij benieuwd wie dit zijn of wil jij gewoon helemaal losgaan tussen jouw favoriete YouTubers. De tickets zijn nog steeds verkrijgbaar en hier te bestellen. Een ticket voor de Award show geeft je automatisch toegang tot de afterparty.


Kon of mocht jij eerder niet naar de awardshow omdat het op een donderdag was? Dan hopen wij dat je door de verandering  er nu wel bij kunt zijn! Vergeet ondertussen niet dat er nog gestemd kan worden! Heb jij nog niet op iedere categorie gestemd? Doe dat dan hier! 🙂

 

top-5-noryinstagram