Despacito het meest gestreamde nummer ooit

Des…pa…cito, je zingt dit nummer nu waarschijnlijk automatisch verder. Despacito is de zomerhit van 2017 dit kan je niet ontgaan zijn. Toen er óók nog is een versie met Justin Bieber uitkwam was de hit al helemaal overal te horen. Naast dat iedereen dit liedje nu inmiddels kan meezingen (oké misschien niet de juiste tekst) breekt dit Spaanse nummer ook nog is een record.

Justin Bieber verbreekt zijn eigen record
Despacito is namelijk het meest gestreamde nummer ooit. WHUT?! Het nummer verbreekt hiermee het record van Justin Bieber met ‘Sorry’. Wat het precies inhoudt? Wanneer je de streams van alle streaming platformen bij elkaar optelt heeft dit nummer dus de meeste streams. Het aantal streams staat op 4.6 miljard. Hiermee wordt het record van 4.35 miljard van Justin Bieber verbroken. Maar Justin verbreekt nu eigenlijk zijn eigen record want het gaat hier om de versie van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber.

Reactie
Het platenlabel van Luis laat weten dat ze erg blij zijn: ‘Despacito’ heeft elk record verbroken dankzij Luis Fonsi’s talent en creativiteit. Hij heeft hiermee Latin muziek op de kaart gezet’.

emojisupergaande