Deze films moet je zeker checken in augustus!

Morgen begint een nieuwe maand: augustus. Na het weer van afgelopen weekend zijn we allemaal een beetje droevig. Maar niet getreurd, ondanks dat het regent zijn er genoeg leuke dingen te doen. Denk aan een middag naar de bioscoop. Wij hebben voor jullie de vetste films voor augustus op een rijtje gezet.

The Big Sick
Wanneer je houdt van romantische films is dit zeker een aanrader! Kumail en Emily hebben een nacht samen geslapen en zijn na die nacht stapel verliefd op elkaar. Kumail komt uit een traditioneel Pakistaans gezin en houdt dit geheim voor Emily. De ouders van Kumail willen namelijk dat hij trouwt met een Pakistaans meisje. Emily ontdekt dit en de relatie tussen de twee gaat uit. Plotseling wordt Emily ziek en raakt zij in coma. Kumail haast zich naar het ziekenhuis en blijft elk moment bij Emily. Maar de ouders van Emily ergeren zich dood aan de ex van hun dochter. Naarmate Emily langer in coma ligt wordt de band tussen haar ouders en Kumail steeds hechter.

Annabelle: Creation
De film Annabelle: Creation gaat over een poppenmaker. De man en zijn vrouw zijn jaren geleden hun dochter verloren. Het weeshuis uit hun stad sluit de deuren en omdat zij toch geen kinderen meer hebben besluit het stel een aantal meisje en een non in huis te nemen. Maar al snel worden deze nieuwkomers een doelwit van de bezeten pop Annabelle. Deze film is zeker niet geschikt voor de angsthazen onder ons!

Overdrive
Twee broers, Andre en Garrett, zijn pro’s in het stelen van luxe en dure auto’s. Daarnaast zijn ze ook nog hele goede chauffeurs wat natuurlijk heel handig is bij het stelen van die auto’s. Maar in Marseille stelen ze een onbetaalbare Bugatti. Maar wat blijkt? Deze auto is van de maffiabaas Jacomo Morier. De maffiabaas wil de broers bijna vermoorden maar dan.. bedenkt hij een ander plan. De broers moeten Jacomo helpen om zijn vijand Max Klemp dwars te zitten. De broers gaan in op het voorstel maar weten niet waar ze aan beginnen…Houd jij van actie? Dan moet je deze film zeker checken.

supergaandetrending video's