Deze videoclip heb je misschien gemist..

Het is zomer. Wanneer de zomer aanbreekt droppen artiesten hit na hit. En bij een goede hit kan een videoclip natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we voor jullie wat leuke clips op een rijtje gezet die net zijn uitgekomen.

Alleen maar feest
SFB brengt een clip uit vol met vuurwerk. Naast de muziek ga je spontaan dansen van de clip. Het doet ons denken aan een zwoele zomerse avond met vrienden. Het leuke aan de clip is dat iedereen alleen maar aan het lachen is. WE LOVE IT.

Romantiek in de video
Shawn Mendes is niet meer weg te denken uit de top 40. Zijn nieuwe singel There’s Nothing Holdin’ Me Back heeft op zijn Spotify inmiddels al meer dan 192 miljoen streams. Ook zijn nieuwe clip op YouTube doet het goed. In de clip is Shawn erg verliefd te zien met een meisje en rennen ze naar verschillende plekken in de wereld toe. Toe aan een beetje romantiek? Dan is deze clip een kijkje waard.

Nieuwe zomerhit?
Van de nieuwe hit van Calvin Haris samen met Katy Perry, Big Sean en Pharrell Wiliams worden we spontaan vrolijk. De clip is een groot feestje midden in de jungle. De clip heeft een fantasiesfeer wat het wel super tof maakt. Het perfecte liedje voor tijdens een zomerse barbecue.

Nog meer vuurwerk
Ook deze clip zit vol met vuurwerk en dat sluit wel goed aan bij de titel van het lied: Wild Thoughts. In de clip zijn Rihanna en DJ Khaled te zien die samen aan het dansen zijn op het nummer. Voor de rest bestaat de clip niet uit heel veel andere onderdelen. Wel is er ook aan deze clip vuurwerk toegevoegd. Is het misschien een zomer ding?

 

SLAM!spotify