Dit mag niet ontbreken op jouw verlanglijst!

Nog even aftellen en de feestdagen staan alweer om de hoek. Sinterklaas en kerst zijn elk jaar weer één groot feest. Natuurlijk staat er bij jullie allemaal een kaartje voor de VEED Awards 2019 op jullie verlanglijst, maar wij hebben nog een hele leuke tip voor jullie. 

Voor op je verlanglijst
Ben je nog druk bezig met het maken van je verlanglijst? Niet getreurd, wij hebben hier hele toffe producten die je NU op je verlanglijst kunt zetten. Een voorbeeld? Notitieboekjes met eigen design. Op de website van Uncover Lab kan je alles helemaal personaliseren op de manier hoe jij dat wilt. Je kan bijvoorbeeld je eigen naam laten graveren op notitieboekjes. Maar waarom zou je stoppen bij je naam? Maak je eigen ontwerp of graveer je eigen logo op het notitieboekje. Hoe vet? En psst… alle YouTubers op VEED hebben ook zo’n cool boekje gekregen. Zo match jij met jouw favoriete Youtuber. De handige nieuwe tool van Uncover Lab zorgt ervoor dat je met gemak op de website iets kan ontwerpen of verschillende designs kan mixen en matchen, de tool vind je hier. Ideaal als je niet precies weet wat je wilt maken.

Ontwerp jouw eigen design
Heb jij nou een product liggen waar jij graag iets op gegraveerd wil hebben? Niet getreurd! Naast de standaard producten uit de winkel, is er ook de optie om zelf een product mee te nemen naar de winkel van Uncover Lab en het product daar ter plekke te laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan schoenen en tassen. De designers van Uncover Lab helpen je graag met het maken van een design dat jij graag op één van jouw spullen ziet.

Weet jij al wat er op jouw lijst komt te staan?

Op www.uncoverlab.nl  vind je nog veel meer informatie.

 

 

pexels-photobeste-vrouw