Dit zijn de bekendste Musers van Nederland

Musical.ly is dé app waar je je lievelingsliedjes playbackt en deelt met de rest van de wereld. Inmiddels zijn er miljoenen gebruikers en de aantallen blijven groeien! Ook in Nederland zijn we druk bezig met het posten van Musical.ly video’s. Wij hebben de bekendste Nederlandse Musers voor jullie op een rijtje gezet. 

musician-3312104_960_720

Indigo jael – 1,67 miljoen fans

De 16-jarige Jael, ook wel bekend als Indigo Jael en Dreamchaser, is één van de bekendste Nederlandse Musers. Hij post vooral ‘smooth boy’ video’s zoals we dat ook wel noemen. Door de jaren heen heeft hij een groot aantal (vooral vrouwelijke) fans weten te krijgen. Dat aantal is inmiddels opgelopen tot maar liefst 1,67 miljoen fans. Naast zijn bekendheid op Musical.ly is hij ook actief op Instagram en YouTube.

hit me up

Een bericht gedeeld door D R E A M C H A S E R ✌️ (@indigojael) op

Nina Schotpoort – 1,35 miljoen fans

Nina is inmiddels wel een bekende voor ons, zij won dit jaar namelijk de VEED Award voor de beste Muser van 2018. Nina heedt al een aantal fans van ruim 1,35 weten binnen te slepen, wow! Twee maanden geleden interviewden wij haar en had ze al 1,24 miljoen fans. Ze wordt steeds populairder en behoort daarom zeker tot één van de bekendste Musers van Nederland. Nina Schotpoort heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Bekijk hieronder één van haar video’s.

Sara Dol – 1 miljoen fans

Sara Dol, ook wel bekend als Officialsaarx, heeft onlangs de 1 miljoen fans bereikt op Musical.ly, CONGRATS! De 16 jarige dame weet al een aardige tijd super leuke Musical.ly’s te maken die ontzettend gewaardeerd worden. Wist je dat Sara maar liefst 40,4 miljoen hartjes heeft?!

Nina Houston – 813 k fans 

Eigenlijk woont ze in Amerika maar de, van oorsprong Nederlandse Nina Houston, weet Musical.ly ook op zijn kop te zetten door haar video’s. Naast een populair YouTube kanaal is haar Musical.ly account ook niet onbekend voor velen. Ze maakt toffe lip sync en dansvideo’s waarin ze af en toe bekende Musers nadoet. Deze video’s deelt ze wel eens in een YouTube video. Bekijk bijvoorbeeld haar video waarin ze reageert op oude Musical.y’s.

Keanu Bruijnen (yooitskeanu) – 664 k fans

Een echte danser, dat is Keanu. Beter bekend als yooitskeanu. Naast dansvideo’s plaatst hij ook veel komische Musical.ly video’s. Wist jij dat Keanu ooit meedeed aan Holland’s Got Talent? Sinds 2015 is hij al bezig met het plaatsen van video’s op Musical.ly en zijn fans worden er met de dag meer!

“Hutssss ” ⁉️

Een bericht gedeeld door Hakuna Patata ‍♂️ (@keanu23bruijnen) op

 

grootste YouTubersSunday Update