Dit zijn de genomineerden voor beste de Comedy YouTuber!

Vermaak: Een van de belangrijkste redenen waarom je überhaupt YouTube video’s kijkt. Comedy video’s zijn vaak nou eenmaal veel leuker om naar te kijken dan serieuze video’s, wat overigens wel heel handig is af en toe. Hoe dan ook, een van de belangrijke categorieën binnen de VEED Awards: De Beste Comedy YouTuber. 

Kalvijn

Dit jaar weet Kelvin met zijn kanaal Kalvijn vier nominaties binnen te slepen voor vier verschillende categorieën. Onder het motto : ‘Doe eens gek, je bent al normaal genoeg’ maakt Kelvin de meest rare, maar grappige YouTube video’s. Om die reden is hij dan ook genomineerd voor de beste comedy YouTuber. Met vier nominaties moét Kelvin dit jaar wel een award zien te krijgen!

Quinsding

YES! Quinsding is dit jaar ook genomineerd voor de beste Comedy YouTuber en terecht! Quinty maakt al sinds 2014 toffe video’s op YouTube en zijn al vanaf dag 1 super funny. Het is dan ook niet gek dat Quinty voor deze award genomineerd is. In het begin van haar YouTuber carrière maakte Quinty ook vlogs. Nu zijn het voornamelijk video’s die in het teken staan van één onderwerp met vooral heel veel humor.

Jesse Hoefnagels

Bekend van zijn prankvideo’s is Jesse Hoefnagels. Ook hij startte in 2014 met YouTube met zijn eerste kanaal. Ruim vier jaar later zijn we in 2018 en heeft Jesse maar liefst 75k abonnees op zijn YouTube kanaal Cjoelmovies. Jesse maakt veel video’s met andere YouTubers en heeft inmiddels ook een single uitgebracht op Spotify met een videoclip op YouTube. Misschien wordt hij volgend jaar wel genomineerd voor beste Muziek? Maar voor nu staat hij echt bekend om zijn hilarische video’s.

Dylan Haegens

Een van de grootste YouTubers van Nederland is Dylan Haegens. Hij maakt hilarische video’s op zijn YouTube kanaal die hij vaak met vriendin Marit en vrienden Teun en Rick maakt. Dylan is net als vorig jaar weer genomineerd voor de beste comedy YouTuber, hoe doet hij het toch?! Dylan staat bekend om zijn video’s waarin hij vaak een aantal punten bespreekt , dit zijn vaak herkenbare dingen voor iedereen. Deze herkenbare punten worden dan ook nagespeeld door de vier vrienden. Wist jij dat Dylan Haegens samen met zijn team ook genomineerd is voor de beste YouTube serie ‘Cliffhanger’?. Kortom, deze succesvolle YouTuber heeft niet voor niets deze nominatie binnen gesleept! Nu afwachten of Dylan Haegens er met de award vandoor gaat.

Diiggys

Eigenlijk bekend van Instagram is Naik oftewel: Diiggys. Toen hij begon met het plaatsen van té grappige Instagram video’s is hij na een tijdje begonnen met YouTube. Nu inmiddels al ruim een jaar geleden. Dit jaar is Naik genomineerd voor de beste Comedy YouTuber, nice! In zijn video’s zie je super veel grappige dingen voorbij komen waaronder zijn verschillende personages. Naik heeft ook door zijn hilarische achtergrond met Instagram en nu dus YouTube deze nominatie écht verdient.

Inmiddels zijn de stemmen gesloten, dat betekent dat je helaas niet meer kunt stemmen. Het wordt nu dus écht afwachten wie de award zal winnen voor de beste comedy YouTuber.

1x1-v1photo-booth-wedding-party-girls-160420