Dit zijn dé summerhits van 2018

De zomer is net twee weken begonnen en de temperaturen lopen al lekker op. Dat betekent summertime! Het is natuurlijk pas écht zomer wanneer er een aantal goede zomerhits verschijnen. Iedereen heeft elke jaar wel één nummer die weer de beste herrineringen naar boven haalt van die zomer. Wil jij weten wat dé zomerhits van 2018 zijn? Lees dan snel verder!

Dua Lipa – One Kiss
One kiss is al it takes, falling in love with me…. zomer liefde wie kent het niet? Dit nummer sluit daar precies bij aan. Dus zwijmel weg bij die leuke jongen of dat leuke meisje en zet dit nummer op. Wie weet dans jij wel samen met je zomerliefde op dit nummer.

Remind Me to Forget – Kygo
Als er één iemand heeft die het hele jaar door zorgt voor zomerse deuntjes is het Kygo wel. Ook bij het nummer Remind Me to Forget is dit weer het geval. Dit nummer gaat over een liefde die je verlaten heeft maar nog steeds een indruk bij je heeft achtergelaten waar je maar niet overheen komt. Laten we hopen dat alle zomerliefdes stand houden.

Daddy Yankee – Dura
Dit nummer is pérfect om helemaal in de vibe van de zomer te komen. Van de Spaanse teksten die Daddy Yankee zingt ga je spontaan dansen.

Hey Meisje – Esko, Josylvio, Hansie
“Heeeey meisje!” jullie kennen dit nummer vast al maar het heerlijke deuntje moet zorgt natuurlijk voor een zomerse vibe. Ook dit nummer gaat weer over de liefde, het kan ook niet anders.

Wat is jouw perfecte zomernummer?

 

image-2018-06-29videoclips van augustus